2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اوایل بارداری موعد پریم بشدت وحشتناک روی واژنم رو انگار با سنگ میزدن درصدی که جیغ میزدم &nb ...

الان چند وقتتونه 

خانما میشه واسه سلامتیه نی نیم یدونه صلوات بفرسی 💗💗
توچند هفته ی پس نگران نباشم

۸هفته

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
کلسیم بخور .مکمل میده البته دکتر

باشه پس حتما میرم دکتر گفتم بچه جون بگیره بعد برم چون انقد قرص میدن پدر بچه درمیاد

الان چند وقتتونه 

من سال پیشم بااین درد حامله شدم بستری شدم پوچ بود ، الان باز بااین درد حامله شدم  ولی بستری نکردم تحمل کردم تا امپول اینا نزنن بهم  الان سه ماهمه فعلا نرفتم سونو ناهیدت چی بخاد هفته دگ میرم انشاءالله ک خیره 

من سال پیشم بااین درد حامله شدم بستری شدم پوچ بود ، الان باز بااین درد حامله شدم  ولی بستری نکر ...

یعنی چی سه ماهته یعنی نرفتی سونویه قلب مناظر چی هسی 

رفتی واسه سونو قلب حالت تهوع داری من اصلاندارم

نه نرفتم.واصلا حالت تهوع ندارم.انگارنه انگار که باردارم 😁

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
نه نرفتم.واصلا حالت تهوع ندارم.انگارنه انگار که باردارم 😁

من فقط پاهام ذوق ذوق میکنه بخصوص کف پام شبام بیشتر میاد سمتم