2777
2789

یکیشون اومد خود شیرینی کنه جلوی منو دوستم اسکیت سواری میکرد عاقا هعی دور ما میچرخید بعد یهو پاش رفت لا هم خورد زمین  شق القمر شد 😂😂😂😂 

منم دوستم یه بار یه پسر دید رف رو جدول دستاشو واکرد پاشنش کج شد رف تو جوب  

من در این تاریکی فکر یک بره روشن هستم تا بیاید علف خستگی ام را بچرد (:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كارگر افغانيمون كه چتري ميزنه موهاشو 

عينك دودي كج و كوله ميزنه يه شلوار گرمكن ميپوشه تا سينه ميكشه بالا

كاپشن چرم ازين مدل گشادا مال عهد بوق ميپوشه

و با دندوناي شكسته يكي درميونش لبخند ميزنه

بیاین اینجا از تجربه های زیباییتون بگید 👇https://www.instagram.com/skin_beauty_care1/

این پسرایی که تازه به بلوغ میرسن برا اثبات بزرگ شدنشون ..لات بازی..در میارن

نمونش داداش خودم. خیلی خنده دار شده رفتاراش

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

این پسرا ک تازه ب بلوغ میرسن و حس استقلال طلبی و مرد بودنشون گل میکنه و اکثرا هم فاز دِپ ورمیدارن😑 اخه لامصبا بو شیرشون خفمون میکنه بعد جوری رفتار میکنن انگار خدای تجربه زندگین😐

اینا ک تک چرخ میزنن با موتور یعنی هنوزم نسلشون منقرض نشده خیلی نابودن😂

اینایی ک هنوز کلی ژل میزنن موهاشونو میچسبونن ب کف کلشون و هندزفری میذارن و گوشیشونو میذارن تو جیب پیراهنشون و کفش نوک تیز سفید میپوشن وااای بعدم عطرشون بوی گلاب میده😖😖

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎

امشب یه چی دیدم ترکیدم دو تا پسره رو موتور بودن اون یکی به اون یکی 😐از اون ور خیابون گفت داش علی خدا لعنتت کنه بعد اون یکی گف قربونت برم بوق برا هم زدن رفتن 😂😂😂😂😂😂😂خیلی خوب بود 😂😂😂😂😐

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
هههههههه چه بااعتماد بسقف ،خدا سیرش نکنه سه تا    

خودشم شبیه سوسک اب کشیده بود 😂😂😂

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
با شومبولشون ور میرن تو هر سنی😂

خدا نکشدت دختر   

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

دست پاشونو اپیلاسیون میکنن. شلوار کوتاه میپوشن با کفش و جوراب کالج

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
خودشم شبیه سوسک اب کشیده بود 😂😂😂

من قوی ام چون ضعف های خودم رامی دانم ،من شجاعم چون اموخته ام وهم رااز واقعیت تشخیص  دهم  ،عاقلم چون ازاشتباهاتم درس می گیرم ،و...می توانم بخندم چون باغصه اشنا شده ام .

جگ 

ای محبوب من ! چه لذت بخش است نسیم یادتو آن گاه که بر دل های ما می وزد. چه شوق آفرین است نگاه عاشقانه تو. چه شیرین و آزادی بخش است زندگی در کنار تو و زیر سایه لطف و رحمتت. چه سکر آور است جام های محبت تو که از چشمه های عشق نوشیدهمی شود. چه سخت و جگر سوز است آتش هجران و فراق تو . چه جان پرور است خنکای نسیم وصال تو. ای مهربان ترین مهربانان عالم .   

پوشیدن این شلوارا اسمش چیه تا زانو عین سیریش چسبیده به پاشون بعد بقیش عین شلوار کردی گشاده و فاقشون رو زانوشونه 🙄البته بیشتر تهوع اوره تا خنده   

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔