2777
2789
 اصن خیلی با هم شوخی میکننا خیلیییی شوخیای ادمیزادی هم نمیکنن    

صدا های عجیب غریبشون

اون میگف صدای مال من بلند تره هر هرهر 

من داشتم اونجا از خجالت اب میشدم 

فقط اون لحظه که هنگ لحظه خروجم بودن😂 باورشون نمیشدجلو  دختری که میخواستن بهش امار بدن دو دیقه پیش چه کارا کردن😁

داشتم میرفتم بیرونم 

یکیشون گف داداش اشکال نداره یخش وا شد😁 😕 الدنگ

اگر مخالف نظرمی ریپلای بکن  وقتی تو قسمت تبادل نظر سایت عمومی هستم ظرفیت پذیرش نظرات مخالف رو هم دارم قطعا...منتهی با نهایت آرامش و رعایت ادب    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سری یکی از پسرای مثلا شاخ کلاسمون به بهانه جزوه شماره یکی از دخترارو داش میگرف جلوی در بودن کل کلاسم پشت سرشون ی پسر بی زبونم پشت سر این دوتا هی چند ثانیه به دختره زل میزد بعد چند ثانیه ب پسره تا اخر این حرکت و انجام داد ازون به بعد اون بنده خدارو با حرکت سر بهم معرفی میکردیم 😄😄طفلی فک کنم اولین بار بود همچین صحنه ای میدید شایدم تو کف اعتماد بنفس پسره غرق شده بود 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔

یه سری ماشینمون جوش اورده بود یه ترافیکی شد سرع کمک کردن به مااااا من فقط شیفته فداکاری و کمک رسانی آقایون تو شرایط بحرانیممم بی هیچ چشم داشتی فقط برای رضای خداااااا تازه بنده خدا اصرار داشت شمارشو داشته باشم تا اگه بازم به مشکل خوردیم جنگی بیاد ماشینو درست کنه  

من خوشم نمیاد پسر ابروش نخ باشه عین زنا

نه نخ میکنن زشته من ازینکه یکم دورشوتمیزکنن خوشم میاد مرتب بنظرمیان

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها  بگو نمیرسی فقط به داد خوب ها 💛💜💙❤💚تودر سرود بادها تو دردل گناه ها همیشه درکنار من