2777
2789
عنوان

فولیکول بارداری

161 بازدید | 28 پست

من روز ۱۴ قاعدگی، سونوگرافی واژینال دادم و مشخص شد چندتا فولیکول دارم که یکی از فولیکول ها که سمت راست هست سایزش ۲۶ هست و یکی دیگه که سمت چپ هست سایزش ۲۰ هست و بقیه که ارزشی ندارن زیر ۱۰ هستن، به نظرتون من ۲قلو باردار میشم؟!؟

این رو هم بگم که از روز سوم بارداری به مدت ۵شب، ۲عدد قرص کلوموفین(امیدوو) میخوردم و همون روزی هم که سونو واژینال دادم هم ۲تا آمپول HCG زدم که فولیکولام ازاد بشن

امروز که روز ۲۰ از سیکل قاعدگیم هست دکتر بهم گفت از امشب به مدت ۱۰ شب، شبی ۲ عدد قرص مدروکسی پروژسترون بخور

این قرص برای چی هست؟!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری اولم بدون قرص و دارو دوقلو باردارشدم. 

بار دوم بخاطر کم بودن فولیکولام قرص و امپول زدم فولیکولام شد سمت راست 19 20 21 چپ 23 20 21 دکترم گفت یا دوقلو میشه یا سه قلو به هیچ عنوان یه قلو نمیشه.  باردار که شدم یه قل بود بچم 

ب منم قرص مدروکسی پروژسترون داد سه تا فولیکول 16و23و24دارم ولی بی بی چک زدم منفی شد😔😔حالا دعا دعا میکنم ب کیست تبدیل نشه

خدا بزرگترین نعمتو نصیبم کرد  فرشته کوچولوی من این دفعه نمیزارم ازم جدا بشی خدا جون خودت حافظ فرشته کوچولوم باش یا امام حسین خودت تو محرم این کادو رو بهم دادی خودتم ازش محافظت کن   
سوالم اینه که قرص مدروکسی پروژسترون برای چی هست؟

این قرص ۲ تا کار میکنه. اگر حامله نباشین اینو بخورین پریود میشین، اگر حامله باشین در اصطلاح جای جنین رو سفت میکنه.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
یعنی با زدن امپول hcg ممکنه تخمک سایز ۲۶ ازاد نشه؟!؟

اره ازاد میشه خب میگم ک دو کاره هست جای جنین سفت میکنه اگه لقاح صورت بگیره نباشی هم بموقع پریود میشی

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
این قرص ۲ تا کار میکنه. اگر حامله نباشین اینو بخورین پریود میشین، اگر حامله باشین در اصطلاح جای جنین ...

اخه الان ک باردار نیستم تو اقدامم؟ فک کنم تو روزای لانه گزینی هستم اگر باردار باشم؟

امروز روز ۲۰ سیکلم هست و ۱۰روز دیگه باید پریود بشم، جز باردارها محسوب میشم

این قرص باعث نمیشه من پریود بشم؟