2777
2789

من هفته هفتم ی پسر دوازده ساله هم دارم اگه ب خودم بود اصلا ب درک ولی پسرم گشنش میشه شوهرمم شب شام میخاد ..تو رو خدا ی راه حلی بدین افسرده شدم 

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

اصلا دست ودلم ب اشپزی نمیره امشبم زنگ زدم پیتزا بیارن غصه فردا رو میخورم چ جور سر کنم

خدایا شکرت ب خاطر دو گلی که بهم دادی. مراقب همه نی نی ها باش ودامن همه منتظرا رو سبز کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ادایل مادرم و مادرشوهرم میپختن بعد شوهرم از بیرون گرفت دیگه دیدم نخیر این ویار تموم شدنی نیس دیگه دستمال میبستم دهنم با همه سختی اشپزی میکرذم قبلش یه ب 6 یا دیمیترون میخوردم

گذشتن از تو آسون نیس....
من رفتم دکتر قرص داد باخوردن قرص بهتر شدم قابل تحمل شد وگرنه منم همینطوری بودم 

چ قرصی عزیزم؟

مجبوریم عزیزم من تازه خداروشکر خوب شدم  ولی هر شب از اول غذا میپختم خیلی بده هرموقع درست میکردم بالا میاورم ولی سعی میکردم مرغ درست نکنم چون از بوش خیلی بدم میاد هنوز چندماه درس نکردم 

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

منم بچه کوچیک دارم 

حوصلم نمیشه غذا درست کنم 

پابه ماهم 

هله هوله میخوریم بیشتر 

امروزو اب دوغ خیار درست کردم 

بیشتر تخممرغ .املت .شیرو کیک .حاضری 

سوسیس .کنسرو 

فـــانی دِدُنیــــا🌑پـــس دلـــ نشکـــنیمـــ  💜دیـــنــ ا'نــسانیتــ 💙 شغـــلــ مـــادر💚 زادگـــاهــ دنیـا 💛محکومیتــ زندگیــ کردنـ❤               
عزیزم خدا همه مادرارو حفظ کنه مامانمم سایش کم نشه از سرم, 4ماهه خونشم اون اشپزی میکنه , اگ واست مقدو ...

خدا مادرتو نگه داره .نمیشه مامانم باهام نیم ساعت فاصله داره ..خاهرم هم میدونم درست نمیکنه رو نمیزنم بهش .مادرشوهرم هم شاغل اشپزیش هم اصلا خوب نیس .عادی بودم نمیتونستم بخورم 

همه چی بو میده برام .روحیم رو باختم کلا مث افسرده ها شدم .جو خونمون خیلی بد شده 

منم سر دخترم اینطور بودم وحشتناک ویار داشتم

طبقه بالا مادرشوهرم بودم حتی اون غذا میپخت بوشمیپیچید تو راهرو من عوق میزدم 

دیگه یه افتضاحی بود بیا و ببین

گذشتن از تو آسون نیس....