2777
2789
عنوان

دزدی های کوچولو🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 146 پست
من خواهرم بچه بودیم تو خونه تنها میشدیم میرفتیم بدوبدو سمت صندوق صدقه خونگیمون از توش پول برمیداشتیم ...

منم برمیداشتم مامان من بنده خدا فکر می‌کرد بلاها برمیگرده سمتم چقدر حرص می‌خورد 

نی نی دومم خیلی زود اومد پیش ما.. منو بابایی مراقبتیم تا سلامت به دنیا بیایی... میشه برای سالم دنیا اومدنش صلوات بفرستید 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم برمیداشتم مامان من بنده خدا فکر می‌کرد بلاها برمیگرده سمتم چقدر حرص می‌خورد 

عزیزممم   مامان ما هیچ وقت نفهمید

موهای سفیدی ک هی داره رو سرمون زیاد میشه...ارث بابامون نیست!!!‌حرف های نزده تو دلمونه.

یبار توی کتابفروشی عموم بودیم من رفته بودم کتاب بگیرم طبق معمول ببرم خونه بخونم .... دختر خالم  باهام بود ازم یکسال بزرگتره .... چشمش افتاد ب تراش های خوشگل ویترین عموم اشاره کرد برداریم ؟ دیدم برداشت دوتاهم برداشت .... 

من نمیخواستم تا در خونه راضیم کرد من برداشتم ،بیشعور خخخ نمیدونم چجور شد خودش عذاب وجدان گرفت واسه خودشم داد ب من ... منم شکستمش

تو قربانی شدی😎😎😎

من چیکاره بیدم😞 من گول خورده بودم.😭😭😭

من نادم هستم😐😐

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
یبارم تو دبیرستان ی همسایه داشتیم باهم میرفتیم دبیرستان اما هم رشته ای نبودیم خیلی از یکی از بچه ها ...

دستیار دزد

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
یبار توی کتابفروشی عموم بودیم من رفته بودم کتاب بگیرم طبق معمول ببرم خونه بخونم .... دختر خالم   ...

ای بابا تو همه دزدیات از کتابخونه شروع میشده

وای کلی خندیدم ..... 

من تک فرزند بودما بابام همه چی میخرید دوتا دوتا برام اما نمیدونم چون اون شفاف بود و از بیرونش مدادها دیده میشد بداشتمش🤪

آخی خخخخخخخ موندم تو حال دختر خاله ات جای خوشحالی گریه کرده

ن خب وقتی دید جامدادیشو میخاستم ببرم گریه کردا

منم بعدش چندتا خوردم از مادر ولی بابام همش میخندیدبهم 🤣