2777
2789
عنوان

دزدی های کوچولو🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 146 پست
من یه کتابی هست از کتابخونه حدود ۶ ساله باهامه😐ببرم پس بدم فک کنم باید خونمونو بفروشیم جریمشو بدیم

اوه اوه 

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چرااااااا آخه اینکارو کردی؟؟؟؟!!!!!!! مریض نشد؟؟؟؟

ازش بدم میومد،همیشه قصد کشتنش را داشتم،بلا زیاد سرش آوردم.....آخه خیلی لوس بود منم از بچه لوس بدم میومد،نه هیچیش نشد

خدایا شکرت   
من بچه كه بودم مداد چشم دخترعممو دزديدم و هنوزم نميدونم چرا اينكارو كردم🤣🤣🤣🤣

منم اص نفهمیدم چی شد

یه پسر عمو کثافت داشتم ده سالش بود بهم یاد میداد میگفت برو مغازه دزدی کن انقدر رو مخ بود یبار پنج سالم بوز کاملا یادمه مامانم پول داده بود ماست بخرم بعد یدونه ادامس از این ادامس شیکا هستن سبزا خخخ دزدیدم 😂😃 بعد اومدم خونه به مامانم گفتم مامانم گفت اونو بنداز اشغالی اونو انداختم بعد پونصد تومن داد رفتم ادامسو بستمی و لواشک خریدم 😍😍😍😍

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘

با پسر خالم شرط بستيم بريم دزدي 

رفتيم تو يه مغازه اون سرشو گرم كرد من يه اردك دزديدم

١٨ سالم بود😐😅😅😅😅

ولي چندروز بعد پولشو دادم عذاب وجدان گرفتم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

باورت نمیشه هنوزم عذاب وجدان دارم ولی جرات ندارم به بابام اعتراف کنم چون میکشتم 😂😂

منم از جيب بابام زياد پول برداشتم🤣🤣🤣 اعترافم كنم چيزي نميگه بنده خدا😂🤦🏻‍♀️

دیکشنری جیبی نوه خالمو تو دوران راهنمایی ازش گرفتم داداش کوچولوم جلدشو کشید پاره گرد هیچوقت روم نشد پس بدم.😔😔😯

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
تو سالاد شیرازی دختر عمه ام پشکل گوسفند ریختم ،اونم تا تهش را خورد فکر کرد فلفل سیاهه البته ربطی به ...

وایییییی از بوش متوجه نشد یعنی؟؟😷😷بعد تو پشکل از کجا آوردی؟😲😲

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
با پسر خالم شرط بستيم بريم دزدي  رفتيم تو يه مغازه اون سرشو گرم كرد من يه اردك دزديدم ١٨ ...

اردک🤣🤣🤣

باورت نمیشه هنوزم عذاب وجدان دارم ولی جرات ندارم به بابام اعتراف کنم چون میکشتم 😂😂

😂😂😂چرا یبار بهش بگو چند سالته الان ؟؟؟بزار سوهر کردی بعدا حرف افتاد بگو بابا دلم واسه جیبایه پر پولت تنگ شده که برمیداشتم جم میشدم خوراکی میخریدم😂😂😂😂 بعد میخنده 😉

بهترین 💞حس💥 دنیا 🌠وقتیه که یه بچه کوچیک 👦برات👇 دستاشو👐 باز میکنه👐 که تو بغلش کنی💁 فکر نکنم هیچ چیز دیگه ای به اندازه این حال آدمو خوب کنه... سلامتی همه بچه ها👑 سلامتی🎩 پسرم امیر� علی.😘
وایییییی از بوش متوجه نشد یعنی؟؟😷😷بعد تو پشکل از کجا آوردی؟😲😲

اشکال نداره کود داده پاش رشدش خوب شده

دزدی نکردم ولی کتاب کتابخونه رو پس ندادم🙊  اونم از تنبلیم بود هنوز خونه مامانمه🙊🙈

من کتابای هیچ کتابخونه ای رو پس ندادم چون  لازمشون دارم  و اگه کسی لازم داشت زنگ میزدن میگفتن بیار ....  پس تا کسی لازم نداره دست من میمونه 

اردک🤣🤣🤣

اردك اسباب بازيا😁😁😁

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤