2777
2789
عنوان

داستان ناباروری من.برام دعا کنید🙏

1585 بازدید | 45 پست

سلام 😊من سال ۹۳ عروسی کردم.دوسال اول و که درس میخوندم و بچه نمیخواستیم.من از اول کلا پریودیم هم نامنظم بود.

تا اینکه بعد دوسال به همسرم گفتم بریم دیگه آزمایشهامونو بریم و برا بچه اقدام کنیم.همسری هم که عاشق بچه موافقت کرد.رفتم یه دکتری که تعریفشو شنیدم البته از اونایی که پیش زایمان کردن وگرنه به نظر من اصلا تو ناباروری هیچ تخصصی نداشت.واقعا بعضی دکترا فقط برا پول کار میکنن به درد مردم کمک نمیکنن

خلاصه اینکه رفتم و بعد سونو مشخص شد تنبلی تخمدان دارم و کیست های ریز.گفتم بش بچه میخوام ولی همش بهم میگفت مگه چند سالته زوده و فلان هر دفعه هم منو با یه پروژسترون راهی خونه میکرد..تا اینکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از تقریبا ۸ ماه دیگه از کاراش خسته شده بودم چون اصلا اون چیزی نبود که فکرشو میکردم.انگار بدنم با پروژسترون سازگار نبود چون دو بار تو یه ماه پریود میشدم..خلاصه رفتم یه شهر دیگه پیش دکتر خوشبخت که خیلی دکتر خوبیه.نوبت دهیش هم خیلی سخته منو همسرم و مادرم ساعت۲ صبح رفتیم نوبت گرفتیم وقتی ویزیتم کرد گفت هیچ مشکلی نداری استرس نداشته باش و ورزش کن حل میشه و زود باردار میشی

با حرفاش روحیه گرفتم ولی باز نتیجه حاصل نشد تا اینکه دکترمو عوض کردم و رفتم یه دکتر دیگه تو شهرمون سه دوره با تحریک تخمک گذاری برام قرص و آمپول نوشت ولی هیچ جوابی حاصل نشد..خیلی نا امید شدم همش کارم غصه خوردن بود دوستامو میدیدم که باردارن و زایمان میکنن و فلان و من فقط غصه میخوردم

البته اینم بگم همه این ها که تعریف کردم در دوره زمانی سه ساله اتفاق افتاد..الانم رفتم مرکز ناباروری یه چند ماهی میشه که برام کلی آزمایش خون و عکس رنگی و.. نوشتن بهم گفتن چند دوره تحریک تخمک میکنیم اگه جواب نگرفتی بایدiuiشی..

بعد از تقریبا ۸ ماه دیگه از کاراش خسته شده بودم چون اصلا اون چیزی نبود که فکرشو میکردم.انگار بدنم با ...

دکتر خوشبخت اگر همونی باشه که من میشناسم دکتر خوبیه ولی به درد ناباروری نمیخوره، برای بیماریهای زنان خوبه 😊

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...