2777
2789
کدوم تقلبیه؟ من الان اونی که گرفتم عکسشو میفرستم برات

ببین جایی که باز میشه نوشته نشانگر تعویض داره یا نه! 

میگم اصلا مشخص نمیشه از ظاهر دقیقا مشابه.... 

اونایی که تاریخ تولیدشون قبل مهر 97 همشون خوبن، بعد اون دو مدل شده

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا حالا من خیلی کالسکشو استفاده کردم هنوز ۴ سالشه گاهی میشینه توش😬😬😬

جدی چه خوببببه بچت ماشاالله من یه روزم نموند 😂

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
منم 3 تومن همرو خريدم ولي بعضيا حرف از 10 ميليون ميزنن

ول کن بابا دیگرانو مگه جهازه..

بعضیا به خاطر چشم و هم چشمی فقط اسراف الکی میکنن..واسه من حدود یکی دوتومن میشه چون میخوام فقططط ضروریارو بگیرم..

کنارم هستیو آما دلم تنگ میشه هرلحظه💜
خانما لباس پنج تکه چند خريدين؟

قیمتش!؟ 

20 تیکه 180 بود ، 5 تیکه 90 فک کنم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
عه جدی؟ اها باشه عزیزم نمیدونم من میترسم اخه مخصوصا رو صندلی ماشینش..

من صندکی ماشین نگرفتم,  چون نی نی نموند که بگیرم 

بله صندلی ماشین مهم نمیگم دلیجان خیلی عالی ولی خوبه هیچ آسیبی نمیزنه اگه قرار بود آسیب بزنه الان دختر خاله و پسر دایی من باید یه ور میشدن چون کلا یا تو کریر بودن یا کالسکه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

خانما لباس پنج تکه چند خريدين؟

۵ تیکه از۹۰ شروع میشه تا ۱۵۰ عزیزم

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اینو گرفتم.خوبه؟

بسته بندی مشابه، از ظاهر مشخص نمیشه

جدی؟ پس شد یکی از گزینه هام الان توی. سایت نی نی سایت هم نگاه کردم قیمتشم خوب بود۴۵۰۰ژده بود .قیلفش ...

سبکیش معقوله خب مثه کاه نیست

اما خوبه

کریر رو پایه کالسکه نصب میشه

صندلی کالسکه هم به سمت بیرون میشه هم به سمت مادر

در کل من خیلییی راضیم ازش من چون ادم با دقتیم نیستم بگم درست نگهداری میکنم ازش

قشنگ برخوردام خشنه 😁هیچیش نشده تا الان بعده ۴ سال

من رنگ مشکی و نوک مدادیشو خریدم

کریرشم به نسبت سبکه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اره والا من الان لباساشو سايز سه گرفتم لااقل يکي دوماه بتونه تن کنه وگرنه هفته هفته بايد لباس عوض کن ...

آره بیرونی ها شو منم 2 و 3 گرفتم

فقط 20 تیکه 0 

5 تیکه 1

جدی چه خوببببه بچت ماشاالله من یه روزم نموند 😂

این ددری بود شدیدا😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟