2777
2789
حالا اون اولی که گفتم مامانم از سال ۹۲ داره میخره هاااا😂 من فعلاااا بچه نمیخوام ولی حالا هی میخره ...

اره من از پخش خريدم ارزون در اومد وگرنه منم ي 20 تومن بايد الکي مايه ميزاشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خودت داره که چجوری بخوای خرید کنی سرویس خواب من شدهفت تومن ولی خیلی گرون ترازاونم داشتن یا ...

ازه اخه مثلا یه کالسکه تک۶ تومنه خوب

یه صندلی ماشین ۴

همین دوتا قلم خودش میشه۱۰تومن

اخه بایدم اینچیزا رو بخاطر خود بچه ها و ستون فقراتش اسیب نبینه جنس عالی بگیری

تازه اینی که میگم عالی عالی نیست . کالسکه تک قیمت کردم ۳۰تومن😶😶😶

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
عه دیدم جغد داره    

اره همونه😁

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ازه اخه مثلا یه کالسکه تک۶ تومنه خوب یه صندلی ماشین ۴ همین دوتا قلم خودش میشه۱۰تومن اخه بایدم این ...

ببین من گراکو مدل evo گرفتم 

باورت میشه الانم ۴ سالشه کالسکشو استفاده میکنم

معرکسسس

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
من ۱۷ تومن سال ۹۳ ام بدون صندلی غذا و صندلی ماشین و مینی واش بودها😶

چرا انقدر زیاد

من سال نود تمتم شوینده هاش مادرکر بودن 

لباساش  بیرونیامارک های خارجی مختلف خونگیا تا دوسال bcc و بهاوران و اینا

سرویس خواب ۵ تیگه نوجوان ارژن 

سرویس کالسکه و کریر و صندلی غذا و ساک و روروئک مک لارن 

با کلی اسباب بازی 

و خرتو پرت دیگه ۶ تومن شد

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
کلا میخوام فقط مولفیکس بگیرمش.ان شاءالله که به پوستش سازگار باشه

پس زیاد نگیر... 

هم این که حواست باشه مولفیکس تقلبی شده، بسته بندی دقیقا مشابه اما یه مدلش خیلی نازکه و خط نشانگر تعویض نداره خیلی آشغاله به قیمت همون خوباش قالب میکنن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ببین من گراکو مدل evo گرفتم  باورت میشه الانم ۴ سالشه کالسکشو استفاده میکنم معرکسسس

گراکو؟ خوبه پس؟کجاییه؟

من نظرم فعلا روی ببه انجلا و مکسی کوزیه 

میخوام بچرو حسابی کالسکه ای هم بکنمش😂 اگر اینی کهش ما میگی خوبه خیالم راحت باشه پس

خدایا شکرت   راضیم به هر اونچه بخوای  
ازه اخه مثلا یه کالسکه تک۶ تومنه خوب یه صندلی ماشین ۴ همین دوتا قلم خودش میشه۱۰تومن اخه بایدم این ...

چقدر گرون من بخدا یک هفته نیست گرفتم تو دیوار آگهی زده بود از تولیدی منم تا ازمایشم مثبت در اومد گفتم آورد 

کالسکه و کریر و روروئک باهم شده ۷۰۰ تازه با کرایه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

چرا انقدر زیاد من سال نود تمتم شوینده هاش مادرکر بودن  لباساش  بیرونیامارک های خارجی مخت ...

من لباساش خیلی زیاد بودن و مارک مثل مادر کر و بنتونوو....

شوینده هاش ماستلا

ازین چیزا منم راضی نبودم مادرم خیلی مسر بود 

😂😂

والا تازه بچه دومم بیاد انشاالله باید با هم تقسیم کنن😁

سرویس کالسکه هم سرمه‌ای گرفتم دختر پسر نداشته باشه🙂

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
گراکو؟ خوبه پس؟کجاییه؟ من نظرم فعلا روی ببه انجلا و مکسی کوزیه  میخوام بچرو حسابی کالسکه ...

گراکو امریکاییه

کارخونه گراکو مکسی دقیقا یکیه فقط برند ها متفاوته