2777
2789
منم 3 تومن همرو خريدم ولي بعضيا حرف از 10 ميليون ميزنن

۳ تومن وسایل چوبی،تخت و کمد و بوفه و تقریبا ۲ تومانم بقیه وسایل شد.

خدایاا همیشه توکلم به خودت بوده ،نا امیدم نکن
تقریبا تموم شده  خورده ریز مونده مثل پوشک و شامپو و کرم دست و صورت و لوسیون و ...  تا ال ...

خورده ریزاش گرون میشه کلی هموناشم ۲ میشه حداقل

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم به ۲۰ تا ۲۵تومن فکر میکنم! وای با اینایی که خوندین امیدوارم شدم انشالله که بتونم هرچی کم ه ...

بستگی به خودت داره که چجوری بخوای خرید کنی سرویس خواب من شدهفت تومن ولی خیلی گرون ترازاونم داشتن یا مثلا حوله گرفتم ۱۲۰ ولی تا۳۰۰.۴۰۰ داشتن 

این منم🌹    اینم منم🌵     فقط بستگی داره تو کی باشی...😊

من ۱۷ تومن سال ۹۳ ام

بدون صندلی غذا و صندلی ماشین و مینی واش بودها😶

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
مولفیکس، مای بیبی و پمپرز  از هر کدوم یه بسته سایز 1 گرفتم یکی 2 بعد باید ببینی هرکدوم به پوس ...

کلا میخوام فقط مولفیکس بگیرمش.ان شاءالله که به پوستش سازگار باشه

گر نگهدار من آنست که من میدانم*شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.اللهم عجل لولیک الفرج

سرویس دختر من این برنده مدل birdy

😯😯😯😯😯کمد چوب بود 650 تومن

اونا خیلی کوچیکه واسه نوزادی خوبه فقط! 

بعدم چوب همون کوچولو هاش من 700 کم تر ندیدم، ام دی اف 500 بود

کمد میگم من بزرگ گرفتم، دوتا 90 سانتی کنار هم... یکی ویترین یکی لباس. هرکدوم دوتا کشو پایینش

دیگه تا هر وقت زهوارش در نره از سرش زیاده😅

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خورده ریزاش گرون میشه کلی هموناشم ۲ میشه حداقل

پوشک رو اصلااااا نمیدونم کی باید بگیرم و چی بگیرم و چه سایزی و ....

ولی بقیه رو یکم بهتر بشم تو این چند روز میرم میگیرم که تموم بشه دیگه 

اینچوری که میگین فکر کنم همون 27تموم بشه

به خاطر تو هم که شده تمام روزاهای بعد از این مهربانتر خواهم شد  98/4/4