2777
2789

سونو چندم سیکلت بوده

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان سه روز پریودم

اها خب خوبه نگفتن پلی کیستیکه؟

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
فردا باید ببرم پیش دکتر

ان شالله چیزی نیس

سلام عزیزم.من کارشناس ماماییم سونوت دیدم تخمدانت پلی کیستیکه وهمون تنبلی تخمدانه.درمان اصلیش با تغذیه وورزشه.دوری از قهوه و کاکایو و فست فود.علایمش شامل تیرگی زیربغل وگردن ورشد موهای زاید مردونه تو صورت و بی نظمی در قاعدگی و چاقی وجوش صورته.درمان دارویی خاصی نداره فقط اگ پریود نامنظم باشه وموهای زاید قرص جلوگیری ال دی و متفورمین یا سیپروترون کامپاند داده میشه تنها راه درمانش تغذیه وورزشه.منع فست فور و قهوه وکافیین.علت اصلی این بیماری افزایش هورمون های مردانه اس.بخاطر همین ممکنه بعضی خانما مس مردا پرخاشگر بشن یا کمتر احساساتی بشن 

حتما تغذیه ات درس کن ووززش.چون ناباروری میده یا خیلی تاخیر میندازه بارداری.چون تخمک گزاری بطور طبیعی اتفاق نمیفته.معمولا زمینه ژنتیکی و استرس و تغذیه نادرست عوامل تحربک کننده این بیماری هستن.موفق باشی

سلام عزیزم.من کارشناس ماماییم سونوت دیدم تخمدانت پلی کیستیکه وهمون تنبلی تخمدانه.درمان اصلیش با تغذی ...

دقیقا این حالتارو دارم ممنون دوستم فردام میخوام برم پیش دکترم😔😔

سلام عزیزم.من کارشناس ماماییم سونوت دیدم تخمدانت پلی کیستیکه وهمون تنبلی تخمدانه.درمان اصلیش با تغذی ...

سلام عزیزم دکتر ب من قرص مدردگوفم پروژسترون داد دوبسته گفت روز پنج پریودت شبی دوتا بخور بنظرت جواب میده چون تو ماه سه بار عادت میشم

سلام دوست عزیز . میشه تایپک منو هم ببینی . ی دنیا ممنون میشم . امروز  سونو روز سوم پریودی دادم 

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹