2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سینه یا فیله مر غ رو آب پزکن

وقتی پخت ریش ریشش کن

مرغ رو بریز داخل ی تابه یکم روغن بریز  قارچ ذرت و فلفل دلمه ای بزن بهش با یکم گوجه خورد شده 

ادویه بهش بزن فراووون فلفل و نمک منظورمه

یکم آویشن بپاش رو 

پنیر پیتزا بریز داخلش و روش یکم آب بشه تو حرارت

بعد میتونی سرو کنی

خیلیم خوشمزس😋

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿

مرغ ریش ریش

قارچ و سیب زمینی سرخ کرده و دلمه و پیاز داغ همه رو قاطی کن بهش اویشن و نمک و فلفل و یکم رب گوجه بزن عالی میشه با نون فانتزی و گوجه و خیارشور

ما چاره ی عالمیم و بیچاره ی تو...

من من 😂😂

من همون مواد کیک مرغ رو درست میکنم میزارم لای نون ساندویچی و هر کسی هم میخوره کف میکنه 😂😂 خیلیییی خوشمزه میشه ، 

سینه مرغ رو ریش ریش کن ولی با تکه های درشت با جعفری خرد شده و گردو خرد شده و پیازچه خرد شده و سس مایونز فراوون ترکیب کن هم بزن بریز لای نون ساندویچی با گوجه و خیارشور لذتشو ببرید 

سلام.فیله مرغ یا سینه مرغ تیکه شده رو پیاز درشت خوردکن توماهی تابه نمک وزردچوبه وزعفران اضافه کن. خودش بزاراول آب بندازه بعدآبش کشید خودت کمی آب بریز.بعدکه پخت دربیار از ظرف سرخش کن مرغ.بعدجداگانه قارچ سرخ کن بافلفل دلمه ای .پنیرپیتزا هم بریز روی قارچ ترجیحا زیاد.بعدگوجه وخیارشور.کاهو باباگت پرکن داخلش .نوش جان

هرچی آرزوی خوبه ،(((مال تو)))  

سینه مرغ ابپز رو ریش کن قارچم گریل کن و خورد کن خیار شور و گوجه هم خورد کن سسم بزن قاطی کن نوش جان کن محشر میشه

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

سس قرمز و سس سفید و پودر لازانیا و پیتزا رو به مواد اضافه کن 

عالی میشه😍

من هرکس خونمون ساندویچ مرغ میخوره ملی تعریف میکنه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚