2777
2789
عنوان

کی تو بندرعباس غریبه ؟:)

388 بازدید | 11 پست

بندرعباسی های عزیز . سلاام .من چند ماهه اومدم بندرعباس اینجا غریب ام(.بمیرم برا خودم     ) دلم میخواد کلاس اموزشی چیزی برم ولی هیچ راهنمایی ندارم میشه کمکم کنید چیکارا میشه کرد تو بندر چه جاهایی داره؟ 

عزیزم من بندری نیستم اما یه سوال از شما دارم بندر عباس برای سفر چطوره؟مثل کیش و اینا هستش؟

سلام . نه اصلا مثل کیش نیست !!!کلا وضعیت شهرسازی و خدمات شهری یا تفریحاتش ضعیفه . حتی ساحل بندر چندان مناسب برای شنا نیست اب الوده است . از لحاظ بازار هم به نظر من اگه کسی بندر بخواد بره برا بازار خب بهتره که بره قشم . قطعا قشم قابل مقایسه نیست  در حالیکه مسافت زیادی  با بندر نداره .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.