یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چهار جلسه کل بدن رو رفتم جلسه پنجم تیر ماه هست ببین پشت لبم کم شده اما کامل نابود نشده . دستها بهتر جواب داده باقی جاها هم کم شده اما کامل از بین بره و تصور کنی هیچ مویی نیس این طور نشده من تهران کل بدن یک میلیون میرم کلینیک نگین .راستش من توقع بیشتری داشتم اما خوب اون طور ک خواستم نشد اما خوب خیلی بهتر از قبل شده و بدن با بدن هم تفاوت داره
از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف ، دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !