2777
2789

لیزر برای جوان سازی کردم فعلا زخمه چیزی معلوم نیس 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبل بارداریم... البته نشد کامل کنم. ۶ جلسه رفتم اونم نامنظم. اسم دستگاهش یادم نیست. خیلی گذشته😒😂

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

من چهار جلسه کل بدن رو رفتم جلسه پنجم تیر ماه هست ببین پشت لبم کم شده اما کامل نابود نشده ‌. دستها بهتر جواب داده باقی جاها هم کم شده اما کامل از بین بره و تصور کنی هیچ مویی نیس این طور نشده من تهران کل بدن یک میلیون میرم کلینیک نگین .راستش من توقع بیشتری داشتم اما خوب اون طور ک خواستم نشد اما خوب خیلی بهتر از قبل شده و بدن با بدن هم تفاوت داره

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده
لیزر برای جوان سازی کردم فعلا زخمه چیزی معلوم نیس 

صورت رو ؟

از افرادی که حسود هستند دوری کنید .از افرادی ک حرمت نگه نمیدارن دوری کنید . هرکسی لایق دوستی نیست . افشا کردن اسرار کسی ک وقت دوستی بهت اطمینان کرده فقط نشانه شخصیت ضعیف و نادرست فرده

من رفتم خیلی خوبه ولی ببین دستگاهش جدید باشه ودایود نباشه ولی بعد چند جلسه که نری دوباره مثل اولش میشه الکساندرایت خوبه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️  

بشدت تاثیر گذار بوده 

از نت برگ و تخفیفان بیخبرم

دستگاهم الکساندر کندلا هست

من رای میدم چون حاج قاسم اگه بود رای میداد...آهای اونی که رای نمیدی پس حق اظهار نظر هم نداری!......توبه بر لب ، سبحه بر کف  ،  دل پر از شوق گناه !😔معصیت را خنده می آید ز استغفار ما !
واسه من بعد 5 جلسه، کاملا از بین نرفته، فقط یکم کم پشت تر شده و نازک تر! البته بستگی به اینکه کجای ب ...

این دستگاه بهتره یا الکساندرا

دست من سوي خداست🙏دوستان براي حاجت رواييم صلوات بفرستين لطفا❤️