2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط ثبت نام نداره ک....داداش من پارکورکار خودش...البته تو کرج ک شرایط ثبت نام نداره جای دیگه اطلاع ندارم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
شرایط ثبت نام نداره ک....داداش من پارکورکار خودش...البته تو کرج ک شرایط ثبت نام نداره جای دیگه اطلاع ...

اخه یه جا شنیدم رنج سنی داره.تو سن کودکی..و جوانی 17 تا 23 به شرایط داشتن سابقه ورزشی.من 28 سالمه اما هیجان روخیلی دوست دارم.یعنی ازبچگی دوست داشتما ولی نمیودنستم اصلاااین رشته چیه.ولی تو تصوراتم خودمو اونطوری فرض میکردم تاجدیدا باهاش اشناشدم  

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

اخه یه جا شنیدم رنج سنی داره.تو سن کودکی..و جوانی 17 تا 23 به شرایط داشتن سابقه ورزشی.من 28 سالمه ام ...

اها...رنج سنی رو نمیدونم...ولی فکرکنم الان سخت باشه برات بخوای تازه شروع کنی...داداش من از ده سالگی کار میکنه بعدم باید خیلی نترس باشی

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

اگر قد و وزنت مناسبه مشکلی نداری اون رنج سنی بیشتر بخاطر مهره های کمره که بعد از یه سنی چهارتا میشه دوتا و از نرمی و انعطاف بدنی جلوگیری میکنه 

شاید تو بعضی از حرکات محدود بشی اما با تمرین زیاد حتماً میتونی

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اها...رنج سنی رو نمیدونم...ولی فکرکنم الان سخت باشه برات بخوای تازه شروع کنی...داداش من از ده سالگی ...

اره بخاطر سن گفتم.چه میدونم اون زمان انگار اصلا عقل نداشتیم ببینیم چی به چیه.تازه بینا شدیم..یعنی کلا روحیم بهش میخوره فکرکنم چون هیجان رو دوست دارم.ولی به نظرمن به سن ربطی نداره این همه ادم 50.60 ساله رشته های خاصی میرن یا چندشبانه رو تو دریا شنا میکنن و.. قبول دارم تو سن کمتر راحتتره

اگر قد و وزنت مناسبه مشکلی نداری اون رنج سنی بیشتر بخاطر مهره های کمره که بعد از یه س ...

قدم 163 وزنمم همین حدود 63.64 

ولی سنم 28 سالمه باچندماه

تو رو خدا نريد  خطرناكه  يكى از اشناهاى ما پسره ١٧ ساله تو پاركور گردنش اومد زيرش از گر ...

اخی انشاءااله به حق این ماه عزیز بیمارا شفاپیداکننن

قدم 163 وزنمم همین حدود 63.64  ولی سنم 28 سالمه باچندماه

منم تو حدود ۲۶ سالگی ورزش رزمی شروع کردم

بخاطر حرکات آکروبات یکمی محدود تر بودم ولی برام خیلی جذاب بود

وزنت رو یکم کم کن که حرکاتی که روی دسته مثل چرخ و فلک و... به مچت آسیب نزنه

کلاً دستها و پاهات رو قوی کن و همراهش بدنسازی انجام بده

اگه دسترسی به باشگاه هم نداری حرکات کششی ،اسکات و شنا سوئدی رو تو خونه انجام بده و برای نرم شدن موقع تمرین از روغن بنفشه استفاده کن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
اره بخاطر سن گفتم.چه میدونم اون زمان انگار اصلا عقل نداشتیم ببینیم چی به چیه.تازه بینا شدیم..یعنی کل ...

درسته خب...اگه علاقه اش رو داری و کارسخت برات مشکل نداره ک حله برو دنبالش 

منم تو حدود ۲۶ سالگی ورزش رزمی شروع کردم بخاطر حرکات آکروبات یکمی محدود تر بودم ولی برام خیلی جذاب ...

مرسی عزیزمم ازراهنماییت.اول بذار کلاسشو پیداکنم ببینم اونجا شرایط داره یانه.من اهوازم

درسته خب...اگه علاقه اش رو داری و کارسخت برات مشکل نداره ک حله برو دنبالش 

ازدور دارم میگم خوبه باید از نزدیک دید..فقط میدونم توان هرکاری رو دارم و هرکاری بخوام انجام بدم انجام میدم البته اگه بخوامم