2777
2789

فروردين ماه سرما خورد و خسس سينه بهش دكتر إنتي بيوتيك داد

يه شب هم بستري شد

يه هفته ام اسهال بخدا يه ماه تازه شده باز مريض شذه 😫

نميذونم چيكار كنم ازيروماسين ميخوره با شربت واسه سرفه

اما هنوز خس خس ميكنه

مامانا تجربه دازيد،چي داديد ني ني هاتون خوب شذن😫

ممكنه حساسيت بهاري باشه

بچه جاریمم همینجور شده دکترگفته خروسک گرفته.

صلح طَلَب ، اما جَنگ بَلَد😎💖 دوستان اگه اطلاعاتی راجع به شرایط وام مسکن میخواید بدونید اینجا نوشتم، امیدوارم به دردتون بخوره، به امید صاحبخونه شدن تمام هموطنانم🙏💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن زیتون شب بمال،،،پارچه بذار روش،،تا صبح،،،،میگن واسه سینه خیلی خوبه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نميدونم كه چي بايد بدم خودمم ناراحتم انقدر داره دارو مصرف ميكنه

سماق هست که رو سفره هفت سین میزارن،،یه دونه بردار یه سوزن بزرگ بزار داخلش بعد بزارش رو حرارت یکم ،،بعد که انگار یکم اب شد،،فوری بزارش تو ی اب داغ که از قبل اماده کردی بعد با دست لهشش کن،،ابه مزش تلخ میشه،،با قاشق چایخوری یا یهویی بده به بچه بخوره چون مزش تلخه یکدفعه بدی بهتره،،عالیه درمانش

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
وای چقد دارو میدین بچه هاتون،من غیر استامینوفن ک تب بر بود داروی دیگه ای ندادم

هفته ای ی بار چ مریض باشه چ نباشه، مخلوط اسپند خاکشیر،بابونه و نمک دود کن ضد عفونی کنندس،وقتیم مریضه ی پنبه بگیر رو سر دوده ک پنبه کامل بو دود اسپندو ب خودش بگیره،شب تا صب بزار تو لباسش رو سینش، دونه به از عطاری بگیر یا وقتی به میگیرید دونه هاشو نگه دار،دونه های به رو با بادوم(فرقی نداره با پوست قهوایش یا سفید شدش) بریز تو اسیاب، یکم اب بریز روشو ی نبات یا عسل شیرینش کن بزا رو سر کتر اب جوش ی 20دقه دم بکشه،واسه سرفه یک و بس،دم کرده گل گاوزبونم علاوه بر رفع سینه درد ارامش بخشه،اینارو من استفاده میکنم خیلیم تأثیر داشته