2777
2789
عنوان

درد زایمان چه جوریه؟؟؟؟

153 بازدید | 14 پست

سلام خانما من ۳۰ هفته و ۵ روز هستم، از صبح تاحالا پهلو راستم تیر میکشه ، کسی میدونه درد زایمان چه جوریه؟ این دل درد ها و درد لگن من برای چیه؟

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

این دردا طبیعیه. درد زایمان باید تایم بگیری دل درد وکمر درد داره روی تایم مشخص مثلا هر پنج دقیقه یک بار درد میگیره. یا خونریزی داشته باشی یا کیسه آبت پاره شده باشه اینا علائم زایمانه

خدایا آرزوی همه ی بنده هاتو برآورده کن. الهی آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام،منم ۱۴ هفته هستم،از الان نگران زایمانم خیلی میترسم.میخوای طبیعی زایمان کنی؟

اصلا نگران نباش ترس نداره. خارجیا رو میبینی چه ریلکس زایمان میکنن طبیعی خیلی خوبه. فقط باید خودت کمک خودت کنی

اصلا نگران نباش ترس نداره. خارجیا رو میبینی چه ریلکس زایمان میکنن طبیعی خیلی خوبه. فقط باید خودت کمک ...

قصدم زایمان طبیعیه اخه عوارض سزارین رو میدونم .ولی بازم از زایمان میترسم .واسم دعاکنید که این مدت ب خوبی بگذره و نی‌نیم سالم بیاد بغلم😍

ورزش میکردی؟ بعد طبیعی زایمان کردن واژن گشاد نمیشه من خودم خیلی بیشتر نگران این موضوعم که گشاد بشه ...

ن بابا من از اولشم بسته تر شد. ورزشم میکردم زایمان سخت هست ولی خب همون لحظست بعد که بچه به دنیا اومد از بودنش لذت میبری دیگه درد نداری

منم دکتر بهم گفته طبیعی؛ ترسی ندارم ولی نمیدونم چرا با کوچک ترین دردی استرس میگیرم 

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙
ن بابا من از اولشم بسته تر شد. ورزشم میکردم زایمان سخت هست ولی خب همون لحظست بعد که بچه به دنیا اومد ...

چه جالب ممنون ک جواب دادی😘😘😘

من از دختر عمم پرسیدم اونم همینو گفت دیگ مطمعنم که میخوام زایمان طبیعی کنم ردشم رو شکم ادم نمیمونه