haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 عنوان لطفا بیاین 71 بازدید | 9 پست سلام دوستای گلم برای بار هزارم برگشتم میخواستم نظرتون رو در مورد دعانویسی بدونم خودم نه رد میکنم نه تایید لطفا هرکسی نظر یا تجربه خودش رو بگه ممنون که به عقیده همدیگه احترام میذارن دوستمون دارم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین 1398/03/11 | 14:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 شما همون دیشبی هستید؟ ن عزیزدلم حدود سه چهار ماهی هست که نیستم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
ساحل۱۳۷۸ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12477 ن عزیزدلم حدود سه چهار ماهی هست که نیستم اخه دبشم در این رایطه تاپیک بود برای همین پرسیدم ببخشید😉😉 برای ظهور امام زمان صلوات
ساحل۱۳۷۸ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12477 من از دعا نویسی تجربه ایی ندارم ولی اگر پیش ادم بلد برید واقعیت داره در مورد فال هم من اعتقاد نداشتم تا اینکه یک نفر برام فال گرفت و کانلا درست بود برای ظهور امام زمان صلوات
deniz1 عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 6916 من فقط از دعا ها به دعای زوجتک نفسی علی الصداق معلوم علاقه دارم ولاغیر😂 ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐
ساحل۱۳۷۸ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12477 و باز هم سوال همیشگی من☺☺من دلم میخاد اینده رو بدونم کسی میتونه کمکم کنه برای ظهور امام زمان صلوات
haha_aghamoon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 750 و باز هم سوال همیشگی من☺☺من دلم میخاد اینده رو بدونم کسی میتونه کمکم کنه منم خیلی دوست دارم ی بارم فال گرفتم اما خیلی کنجکاوم ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین
ساحل۱۳۷۸ عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 12477 منم خیلی دوست دارم ی بارم فال گرفتم اما خیلی کنجکاوم اینجا کس رو میشانسید بتونه بهمون کمک کنهمن همیشه این سوال رو که اینده چی میشه از دوستام میپرسدم ولی اونه مسخره ام میکردن و برخورد بدی داشتن😭😭😭😩😩😩 برای ظهور امام زمان صلوات