2777
2789

سلام

دیروز ک جمعه بود و همسرم خب تعطیل بود.سحری خونه مادرش بودیم بعدش گفت همینجا بخوابیم.حالا صبح میگم پاشو برو دیرت شده برو سرکار.اول گفت میرم‌ بذار چنددقیقه دیگه.بعدش گفت امروز نصف روز میرم.و گرفت خوابید خونه مامانش.میدونم سر لجبازی بوده‌‌‌. بعدش گفت همین ک هست میخوای بخواه نمیخوای نخواه

تا الان که خوابه.منم آماده شدم گفتم برم خونه به کارام برسم.

خیلی لجبازه و فکر میکنم با یک بچه طرفم.چیکار کنم؟ سر کار نرفتنش هم داره عذابم میده.

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

به قول بابا پنجعلی بخوااااابببووونننن دههههنشششششششش

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارش چیه که اینقدر راحت نمیره سرکار

من جات بودم میگرفتم میخوابیدم غروبی هم با عزیزم جونم میبردمش خرید بفهمه زندگی خرج داره 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

سلام عزیزم کارش چیه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

تجربه نشون داده در برابر ریلکسی شوهر هر چی زن بیشتر حرص بخوره اون بدتر میشه تو هم بشو مثل خودش خودتو بی خیال نشون بده.

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

کارش چیه

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم