2777
2789
عنوان

برخورد من با این مرد بیشعور باید چطور باشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 29 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارش چیه که اینقدر راحت نمیره سرکار من جات بودم میگرفتم میخوابیدم غروبی هم با عزیزم جونم میبردمش خر ...

کاش پولای منو بده خرج پیشکش

پولم طلبم میکنم باد میکنه

یه صلوات برای همه نی نی سایتی ها، و برای خوب موندن حال دل خانوادمون💚

چراهمه فکرمیکنن مادرشوهرا دوشمنن همه هم بایدیا باما باشن یاضدماهستن هرکی بامادرشوهره بامادشمنه هرکی نباشه دوسته.خونه مادرشه بش خوش میگذره همون طور که ماازخونه پدرمون دل نمیکنیم.اگه کلا باسرکاررفتن مشکل داره که یه مسئله دیگه است .اگه همین امروز اینطور شده بنظرم شمالج بازتری چه اشکال داره نصف روزخونه مامانش بخوابه بعدا خیلی اروم بدون دعواراجبش حرف بزنید

مشخصه شما اروم هستین به ادمش میخورد نیدونست زن یعنی چه

اتفاقا ادم آرومی نیستم ولی همسر من خیلی معذرت میخوام ولی مثل سگه.مثل سگ پاچه میگیره

نگا هرچی تو لج کنی اون بدتر میکنه توهم راحت بیخیالش شو و خودت رو با چیزایی که بهت لذت میده سرگرم کن بعدش هم اصلا بد برخورد نکن باهاش اگه خواست خونه مامانش بخوابه بزار بخوابه توهم اون کاری که دلت میخواد بکن ولی در عوض از یه روش دیگه بهش بهمون که کارش بد بوده مثلا بعد از چند مدت که رفتین خونه مامانت بگو من میخوام دوروز بمونم اگه مخالفت کرد بگو این حس بدت رو منم داشتم اون روز پس لطفا تکرار نکن 

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️
چراهمه فکرمیکنن مادرشوهرا دوشمنن همه هم بایدیا باما باشن یاضدماهستن هرکی بامادرشوهره بامادشمنه هرکی ...

مشکل من خونه مادرش نیست‌.مشکل من این مسخره بازی هایی هست که واسه سرکار نرفتن راه میندازه

نگا هرچی تو لج کنی اون بدتر میکنه توهم راحت بیخیالش شو و خودت رو با چیزایی که بهت لذت میده سرگرم کن ...

میفهمم درست میگی

ولی همسر من انقد بی غیرت و بی محبت شده که هرکاری بکنم ایرادی نداره

کاش پولای منو بده خرج پیشکش پولم طلبم میکنم باد میکنه

خب عزیزم مشکل همینجاس تو همیشه باید خودتو محتاج جیب شوهرت نشون بدی 

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
میفهمم درست میگی ولی همسر من انقد بی غیرت و بی محبت شده که هرکاری بکنم ایرادی نداره

خب چرا؟ چرا این جوری شده؟ مگه نمیگی این جوری شده حتما قبلا نبوده. پس یه چیزی شده که این جوری شده. از ریشه مشکلتون رو حل کنید بحث یک روز دوروز نیست حرف یه عمر زندگی و آبروی هردوتون بعدا میاد وسط میدونید که برای چی میگم آخه خدایی نکرده همین بحث های کوچیک منجرب به طلاق میشن 

خدایا مرسی که همیشه هوامونو داری 😍😘❤️
خب چرا؟ چرا این جوری شده؟ مگه نمیگی این جوری شده حتما قبلا نبوده. پس یه چیزی شده که این جوری شده. از ...

فعلا که بفکر طلاق هستم هی میگم شاید بهترشه هرروز یک مدل بدتر میشه.

بابا اینکه یه نفر نره سره کار ممکنه دلایل خارج از خونه داشته باشه مثلاً تو محیط کار، شاید اصلا لجبازی نباشه شاید نمیخاد بگه داره پشت لجبازی قایم میشه باس دلیل کارش فهمیده بشه و اینکه بیخیال شده تو زندگیش به نظرم برمی گرده به اینکه از یه چیزی ناراحته ولی یا خودشو محق نمیدونه که ناراحت باشه و هیچی نمیگه و یا اهل گفتن نیست و اینجوری نشون میده