ترنج_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 719 عنوان آزمایش تیرویید 136 بازدید | 17 پست سلاممن یک ماه پیش آزمایش تیرویید دادم ومشخص شد تیروییدم کم کاره.دکتر بهم لووتیروکسین داد و گفت بعد از یک ماه دوباره آزمایش بده، حالا میخام بدونم که نیازه قبل از آزمایش چند روز قرصمو نخورم؟ در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح 1398/03/11 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hessemobham عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 843 ببخشید نصف قرص مصرف میکردین ؟؟؟ منم تیروئیدم کم کاره قرص از داروخونه گرفتم نمیدونم مصرفش چ جوریه . 🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹
ترنج_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 719 ببخشید نصف قرص مصرف میکردین ؟؟؟ منم تیروئیدم کم کاره قرص از داروخونه گرفتم نمیدونم مصرفش ... بستگی داره که تیروییدت چقدر کم کار باشه، برای بعضیها یه قرص کامل هم تجویز میشه، حتما هم باید نیم ساعت قبل از صبحانه خورده بشه در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
۲۷۷۷۴ عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2303 سلام...نه اصلانیازنیس قرصتونخوری حتی همون روزم بخوری اشکال نداره..منم کم کاری تیروئیددارم ازدکترم پرسیدم گفت نه اشکال نداره صبح آزمایشم بخوری مشکلی نیس
۲۷۷۷۴ عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2303 من عددتیروئیدم روی ۷بوده اومده ۲وخورده ای یه قرص کامل استفاده میکنم شماچی؟؟من واسه بارداری هم بایدحتماکنترل بشه...راسی بجزقرص لووتیروکسین قرص دیگه هم مصرف میکنید؟
ترنج_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 719 من عددتیروئیدم روی ۷بوده اومده ۲وخورده ای یه قرص کامل استفاده میکنم شماچی؟؟من واسه بارداری هم بایدحت ... واسه من ۴.۸ بوده بعد از دو ماه قرص خوردن شده ۴.۲ البته من نصف قرص میخورم در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
ترنج_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 719 من ازمایش دادم تی 4 لب مرزه 11.6 دکتر گفت تیروئید نداری منم کم کاری تیروییدم لب مرزه ولی چون باردار شدم باید قرص بخورم. در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
۲۷۷۷۴ عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2303 منم کم کاری تیروییدم لب مرزه ولی چون باردار شدم باید قرص بخورم. مواظب باش میگن بایددقیق داروبخوری اگه کم زیادبشه رواعصاب ومغزبچه تآثیرمیزاره...واسه من تنبلی آورده نمیزاره بارداربشم..شمامشکلی واسه بارداری نداشتین؟؟
ترنج_اردیبهشت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 719 مواظب باش میگن بایددقیق داروبخوری اگه کم زیادبشه رواعصاب ومغزبچه تآثیرمیزاره...واسه من تنبلی آورده ن ... منم تنبلی تخمدان داشتم ولی بخاطر تیروییدم نبود، از نوجووونیم داشتم. کلی دارو و آمپول مصرف کردم، به لطف خدا باردار شدم. در دلم چیزی هست، مثل یک بیشه نور، مثل خواب دم صبح
۲۷۷۷۴ عضویت: 1398/03/19 تعداد پست: 2303 منم تنبلی تخمدان داشتم ولی بخاطر تیروییدم نبود، از نوجووونیم داشتم. کلی دارو و آمپول مصرف کردم، به ل ... خداروشکر...میشه بپرسم داروهاتون چیابود؟؟آی یوآی انجام دادین یاطبیعی؟؟