من مصرف کردم. وزن دخترم هم خوب بود. اما حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت. روی قوطی طریقه مصرف نوشته شده. ۱۰ پیمانه در یک لیوان تا دو بار در روز میشه مصرف کرد
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
حساسیت به پروتئین گاوی یعنی ناشی ازاین لیدی میل بود؟ازچندماهگی استفاده کردی؟
من شنیدم تاثیر دازه سر بچه اولم نخوردم و مشکلی نداشت ولی سر دومی لیدی میل خوردم و الان حساسیت به پروتئین گاوی داره نمی دونم واقعا به خاطر اون بوده یا نه
3 و 90 منم شکمم خیلی خیلی کوچیک بود اصلا جا برا رشد بچم نبود .. ولی بعد تولد خیلی عالی بود از اول قوی بود بچم قد و وزن بسیار عالی سیستم ایمنی بدنش قوی بود برا هیچ واکسنیش تب نکرد .. دندون دراوردنشم خیلی راحت بود من اصلا نفهمیدم کی دندون دراورد .. همه اینا بخاطر لیدی میل بود .. حتما بخور وانیلیش بهتره بگیر بریز تو شربت به لیمو بخور
قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫