2777
2789
عنوان

پودر لیدی میل

770 بازدید | 21 پست

سلام کسی بوده پودرلیدی میل خورده باشه وزن بچه اش بره بالا؟طریقه استفاده اش چطوربوده  ممنون میشم تجربتون وبگین می خوام بخرم استفاده کنم،بعضیامیگن حساسیت ایجادمیکنه ازاین میترسم

من مصرف کردم. وزن دخترم هم خوب بود. اما حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت. روی قوطی طریقه مصرف نوشته شده. ۱۰ پیمانه در یک لیوان تا دو بار در روز میشه مصرف کرد

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من مصرف کردم. وزن دخترم هم خوب بود. اما حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت. روی قوطی طریقه مصرف نوشته شد ...

حساسیت به پروتئین گاوی یعنی ناشی ازاین لیدی میل بود؟ازچندماهگی استفاده کردی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 11تا قوطی خوردم 14 کیلو اضاف کردم

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
من مصرف کردم. وزن دخترم هم خوب بود. اما حساسیت به پروتئین گاوی هم داشت. روی قوطی طریقه مصرف نوشته شد ...

ده پیمانه تو یه لیوان خیلی زیاده من 5 پیمانه میریختم  5 پیمانه صبح میخوردم 5 پیمانه بعدظهر

قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫

ماه آخر مصرف کردم. نمیدونم که مربوط بوده یا نه. شاید هم مرتبط بوده. شنیدم اکثراً درگیر حساسیت میشن. شاید این بین استثنا هم وجود داشته باشه.

من شنیدم تاثیر دازه سر بچه اولم نخوردم و مشکلی نداشت ولی سر دومی لیدی میل خوردم و الان حساسیت به پروتئین گاوی داره نمی دونم واقعا به خاطر اون بوده یا نه

ده پیمانه تو یه لیوان خیلی زیاده من 5 پیمانه میریختم  5 پیمانه صبح میخوردم 5 پیمانه بعدظهر

دستور روی قوطی رو فقط گفتم. برای بعضی ها پزشک فقط چند روز در هفته میگه مصرف کنن یا هر روز و ...

ماه آخر مصرف کردم. نمیدونم که مربوط بوده یا نه. شاید هم مرتبط بوده. شنیدم اکثراً درگیر حساسیت میشن. ...

وزن موقع تولدچقدربود؟ازاینکه حساسیت بگیره میترسم ولی واقعادوست دارم بخورم تپلی شه

بچه ات چندکیلوبود؟

3 و 90 منم شکمم خیلی خیلی کوچیک بود اصلا جا برا رشد بچم نبود .. ولی بعد تولد خیلی عالی بود از اول قوی بود بچم قد و وزن بسیار عالی سیستم ایمنی بدنش قوی بود برا هیچ واکسنیش تب نکرد .. دندون دراوردنشم خیلی راحت بود من اصلا نفهمیدم کی دندون دراورد .. همه اینا بخاطر لیدی میل بود .. حتما بخور وانیلیش بهتره بگیر بریز تو شربت به لیمو بخور

وزن موقع تولدچقدربود؟ازاینکه حساسیت بگیره میترسم ولی واقعادوست دارم بخورم تپلی شه

۳۵۰۰ بود. ولی خب به خاطر همون حساسیت و رفلاکس ناشی از اون بعد تولد خیلی کم وزن می گرفت. 

من شنیدم تاثیر دازه سر بچه اولم نخوردم و مشکلی نداشت ولی سر دومی لیدی میل خوردم و الان حساسیت به پرو ...

نه اصلا ربطی نداره من خودم مبخوردم خوهرام و زن داداشمم خوردن تو بارداری بچه هیچ کدوممونم نه رفلاکس داشت نه حساسیت ب پروتئن گاوی

3 و 90 منم شکمم خیلی خیلی کوچیک بود اصلا جا برا رشد بچم نبود .. ولی بعد تولد خیلی عالی بود از اول قو ...

تمام ترسم ازحساسیته،اونوقت بامکم قرصایی که میخوریم تداخل نداره؟