شقایقبانو مدیر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 654 عنوان دوستان این 4 روز تعطیلی برنامتون چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 94 پست بگید تا منم ایده بگیرم 1398/03/11 | 11:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتیس123 عضویت: 1398/01/25 تعداد پست: 2254 من با اینکه شاغلم و حتی جمعه دیروزم سر کار بودم ولی میدونم حوصلم سر میره دوست دارم برم یه جای ... خوش بگذره.منم شاغلم ولی اینقدر از اول امسال بدو بدو داشتم که دوست دارم فقط بیفتم یه گوشه خونه عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
شيرينعسل عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 2018 آخی دیگه کم مونده بیاد حالا برنامه ها پیش رو داریم چه شب ها که شب بیداری داریم اون ر ... اره والا تازه اول راهيم😄😄انشالا خدا تواناييشم ميده😊❤️ عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
شيرينعسل عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 2018 😐😐حالا من خیلی حساس نیستم ولی کارهاش رو نرو من 😐مثلا لباس دقیقا شبیه شوهرم میپوشه 😐بعد همش میادم ... كرم داره پس هنوز😑😐 عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
رهایم عضویت: 1397/02/02 تعداد پست: 2893 من و شوهرمم الان درباره این سه روز تعطیلی چت میکردیم یه جای خوشگل و نشون کرده بریم اما خب تنهایی خ ... کجایی تا ما باهاتون بیایم
شمیم_66 عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 5153 کجایی تا ما باهاتون بیایم من الان دماوندم آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14986 كرم داره پس هنوز😑😐 گویا داره 😐ولی خودش جوری نشان میده انگار اینجوری نیست _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
شيرينعسل عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 2018 گویا داره 😐ولی خودش جوری نشان میده انگار اینجوری نیست كار سختي در پيش داري باهاش توي اين چند روز پس!خدا كمكت كنت عشقم ديانا دختر نازم😍😍 كاربر قديمي شيرين_بانو٢٦ هستم
fariba_a عضویت: 1397/11/18 تعداد پست: 5590 میریم ماسال😍 خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14986 كار سختي در پيش داري باهاش توي اين چند روز پس!خدا كمكت كنت محلش نمیدم ولی چون الان حامله ام فکر میکنم رو نروم باشه 😁 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
ساناز47 عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 10833 چرا تعطیلیه خانوما؟ دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
ساناز47 عضویت: 1395/06/13 تعداد پست: 10833 مثل همه ی روزای دیگه من و در و دیوار و پسرم دقیقا عینِ من دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
شقایقبانو مدیر استارتر عضویت: 1398/01/12 تعداد پست: 654 چرا تعطیلیه خانوما؟ رحلت امام و عید فط و جمعه