2777
2789
اوه،بیا شهر ما باهم بریم تفریح

کجایی عزیزم

دخترم توی فصل امتحانات نمیتونم راه دور برم

جایی که همسرم در نظر گرفته هم همین اطراف خودمون

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمال الان شلوغ نیست؟

هست ولی از شهریور ماسال نرفتیم منم اونجا رو خیلی دوست دارم از عید دارم رو مخ شوهرم بالانس میزنم ک منو بایددددد ببری ماسال... عید ک از ترس سیل نشد الان دیگه باید بریم

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

ما تصمیم گرفتیم این تعطیلیو بمونیم تو خونه،  صبح ها بریم کوه یا پیاده روی، فیلم ببینیم کتاب بخونیم. درس بخونیم و مطالعه کنیم بزنیم برقصیم...😊😁♥️

البته همه ی روزارو مطالعه میکنیم و فیلم میبینیم اما این چهار روز زمان بیشتری داریم

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت

پدر شوهرم نذر کرده بوده بچه های اول پسراشو ببره شاهزاده محمد(ع)کرمانشاه ،الان نوبت بچه ی منه قراره ان شاءالله تو این تعطیلات بریم اونجا

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
چند وقته عروسی کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

۶سال 😊

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

پسرم امتحان داره پس خونه ميمونيم شايد عصرها يكي دو ساعتي بريم بيرون دور دور . بجز اين مسافرتي در كار نيست . ميدونم كلافه ميشم ولي كاريش نميتونم بكنم . خدا رو شكر مهمان شهرستان هم ندارم چون همشون بچه ها شون امتحان دارند و گرنه 99 درصد برنامه مي ريختن بيان خونه ام