2777
2789
عنوان

راهنمایی کنین چی به شوهرم بگم ؟؟

425 بازدید | 31 پست

چندین ساله که با کم وزیاد شوهرم ساختم ازش انتظارزیادی نداشتم حتی پول عروسی گرفتن نداشت یه مسافرت خیلی ساده رفتیم با اینکه خانوادم مخالف بودن پشتش وایسادم وگفتم عروسی نمیخوام

خیلی مراعاتشو کردم همیشه میگه ندارم اما صبر کردم که وضعش بهتر بشه اما همیشه خدا نداره حتی بچه هامم خیلی قانع بار آوردم دلم براشون میسوزه 

البته شوهرم آدم مسئولیت پذیر وخانواده دوستی هستن  رفیق باز وولخرج نیستن برای خودشونم هم خرج اضافه نمیکنن 

خلاصه با پرکاری شوهرم وقناعت من خداروشکروضع مالی خوبی داریم یه خونه سه طبقه و دوتا ماشین داریم حدود ده سالی هم میشه من گواهینامه دارم ولی ایشون راضی نمیشدن من رانندگی کنم یا اگه بغل دستم مینشست همش ایراد میگرفت  واعتماد بنفسم رو ازبین برده بود 

چندوقتیه ماشینو تنهایی برمیدارم ورانندگیمم خیلی خوب شده اما وقتی برمیگردم  همش بهونه میگره که ماشینو لازم داشتم وماشین خرابه واز این حرفا اما جدیدا پرروتر شده ومیگه که حق نداری ماشین وبرداری وماشین مال تو نیست ومال خودمه (این حرفش برام خیلی سنگینه)

ماشینم برای دور دور برنمیدارم برای انجام کارای واجب برمیدارم 

ماشینمونم یه پرایده داغونه 

بگین چی بهش بگم یا بهتره دعوا کنم حد حدودشو بشناسه چون توزندگیمون خییییلی زحمت کشیدم تا به اینجا برسیم

شما از اول کوتاه نباید میومدی الانم صحبت کن تمام کارهای خوبی که کردی بهش بگو و یاد اورشو که این وسایل امکانت حاصل تلاش مشترکتون هست 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما یاداوری کن ک چه زحمت هایی کشیدی چون مردا فراموشکارن 

اصلا هم کوتاه نیا چون دیگه نمیزاره سوار بشی

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

يه روز بشين ازاول همه رابراش يادآوري كن بگو اگه قناعت وبسازي من نبودالان هيچي نداشتي يادش بنداز وازش بخواه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
مگه نمیگی ۲ دوتا ماشین دارید پس اون یکی کجاست؟

توپارکینگ خونه اونو که اصلا نمیزاره دست بهش بزنم چون که نوئه البته ناگفته نماند پراید که نو بود ازبس زده این ور اون ور قراضه شده با ماشین دومی هم تصادف کرده اما من تا حالا با اینکه ناشی هستم تصادف نکردم خداروشکر

مث بابای من

یه پراید داغون به اسم مامانم خریده 

برای خودشم یه برلیانس

بازم با ماشین مامانم میره سرکار که ماشین خودش خراب نشه😐

به مامانمم اصلا اجازه نمیده بشینه پشت برلیانسه 

من به مامانم میگم یبار با اون برو که بدونه توام لازم داری ماشینو

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

توپارکینگ خونه اونو که اصلا نمیزاره دست بهش بزنم چون که نوئه البته ناگفته نماند پراید که نو بود ازبس ...

پس از همین پراید استفاده کن به حرفاش توجه نکن

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

با اسنپ برو سر هرماهم بده اکانتتو شارژش کنه

واسه خودت خانومی کن ماشینشم بزار واسه خودش باهاش ترشی بندازه 😡

انسانها چیزهای ساخته و پرداخته از دکان می خرند اما چون کاسبی نیست که دوست بفروشد آدمها بی دوست و آشنا مانده اند!

بهش بگو چه لطفایی در حقش کردی، بگو باهات من و تویی نداشتم، بگپ من از همه خواسته هایه مهمم بخاطر تو گذشتم ولی فکرشم نمیکردم تو برایه یه ماشین اینکاررو کنی،  الکی هم بگو ماشینت برا خودت ولی دیگه از من انتظار نداشته باش همون آدم سابق باشم