2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلیپ  دیدم میگفت  تیرویید با دونه اسپند خوب میشه یه  قاشق مرباخوری یا صب ناشتا یا شب موقع خواب بریز توی لیوان اب هم  بزن قورت  بده ولی نبایددونه های اسپندو گاز بزنی درسته قورت  بده

بٰانٌویـــ  ــــی کِهـ مَنْ بٰاشَــــــــم
یه کلیپ  دیدم میگفت  تیرویید با دونه اسپند خوب میشه یه  قاشق مرباخوری یا صب ناشتا یا ...

پر کار یا کم کار؟

وقتی غصه های  یه نفرو تجربه نکردی براش نسخه ی  " صبر کن درسته میشه " نپیچ هر وقت جاش بودیو تونستی صبور باشی اون موقع حرفت قبوله   👌
https://www.ninisite.com/discussion/topic/2200264/سلام-من-طب-سنتی-کار-میکنم-میخوام-این-تاپیک-رو-بزنم ...

برو اینجا دستور خیلی خوبی داره واسه بارداری توی ماه رمضان تقریبا سیزده تا باردار داشت توی گروه واتسابش

بٰانٌویـــ  ــــی کِهـ مَنْ بٰاشَــــــــم