2777
2789
عنوان

بازنشسته بشم یا نه

99 بازدید | 26 پست

سلام دوستان شبتون بخیر. من یه راهنمایی میخوام ازتون. خواهش میکنم دلسوزانه بگید چکار کنم ؟ من نوزده سال سابقه بیمه دارم. دو تا پسر دارم که از یک‌سالگیشون که رفتم سرکار پیش مادرم میموندند. الان مادر پا درد شدید داره و مادر همسرم هم تا جایی که تونسته زحمت کشیده و کمک کرده. حالا همه اطرافیان به من میگن با بیست سال خدمت بازنشسته شو و پیش بچه هات بمون. حقوق بازنشستگیم حدودا

سی تا سی و پنج میلیون میشه. همکارام میگن نکن بعداً پشیمون میشی. واقعاً نمیدونم چیکار کنم ؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ک فقط منتظرم ۲۰ سال بشم و بازنشست بشم. 

نظر من کاملا مثبته با بازنشستگیت😁

بسه دیگه هرچقدر کار کردی

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

اره بهترین کار همینه.۲۰ سال خودتو بازنشست کن.حقوقت هم خوبه.بسه دیگه.کمی هم به خودت فکر کن

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

ببین شرایط مالی خودت چجوریه.ب نظرم شما 2 ماه مرخصی بگیر.ببین طاقت داری خونه بشینی با ن.من 2 سال سابق ...

به ما مرخصی بدون حقوق نمیدن. من خودمم همین مشکل رو دارم. همسرم میگه برو کلاس خودت رو سرگرم کن ولی بیشتر پیش بچه ها بمون

منم ۱۷ سال سابقه دارم خدا خدا میکنم برسم ۲۰ سال و تامامممم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

به ما مرخصی بدون حقوق نمیدن. من خودمم همین مشکل رو دارم. همسرم میگه برو کلاس خودت رو سرگرم کن ولی بی ...

پول تو جیب باشه خانه داری بهترین کاره.برو گردش برو با دوستات خوش باش.برو باشگاه.

پول تو جیب باشه خانه داری بهترین کاره.برو گردش برو با دوستات خوش باش.برو باشگاه.

بیشتر دوست دارم با بچه هام وقت بگذرونم واقعاً عقده شده برام که باهاشون با خیال راحت برم پارک و سفر