2777
2789
عنوان

کمک خواستگار و بی تجربگی من 😲

309 بازدید | 12 پست

سلام 

اول یه بیوگرافی از خودم میگم براتون،

من تازه ۲۳ سالم شده و لیسانسمم یه ۳_۴ماهی هست گرفتم .قدبلندهستم و خانواده خوبی هم داشتم .ازنظرقیافه هم خوب هستم .

ولی توجمع های بزرگ و شلوغ خیلی کم رو میشم و زیاد حرف نمی زنم . ولی دوستام میگن شوخ وبامزه ام . ولی پیش پسرا یکم مغرورم .یعنی دست خودم نیست اصلا نمی تونم باهاشون راحت باشم یاشوخی کنم یا اصلا سرحرف بازکنم یا اصلا نگاهشون کنم مستقیم  . چون ازاول هم قصدداشتم برم سرکار دولتی همیشه خوب رفتار کردم وهیچ وقت دوست پسر نداشتم منظورم اینه اگه هزارجاهم تحقیقم کنن مشکلی درست نکردم یاکسی چیزی ازم ندیده که برای کار به مشکل بخورم .برادرهم ندارم .اصلانمیدونم باید باپسرا چجوری رفتارکنم یکم کمکم کنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی اون گفت ت هم بگو منم 😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2269033&slug=چند-نکته-که-خوبه-خانوما-توی-خاستگاری-رعایت-کنندبا-تجربه-ها-بیان&postId=91976929

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
خودت باش اتفاقا همین که هستی واسه خواستگاری سنتی خیلی ام خوبه. فقط خواستگار داره میاد معیارات که انش ...

تاحالا جدی به خواستگار فکر نکردم ولی میدونم چی میخوام از زندگی .ولی میترسم باهاش حرف بزنم .تاحالا باپسری درمورد ازدواج صحبت نکردم همش سرم توزندگی خودم بوده