2777
2789
عنوان

پاک کردن تاتو ابرو و خط لب و خط چشم

| مشاهده متن کامل بحث + 33689 بازدید | 61 پست

مگه این تتو ها موقت نیست؟پاک میشه بالاخره خودش

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من ابروهامو قاب و سایه زدم الان از مدلش خوشم نمیاد گفت تا یکسال هستش یعنی اینجور که شما میگید ...

ابرو کم رنگ میشه ولی از بین نمیره اخرش به قرمزی میزنه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
بچه ها من ابروهامو قاب و سایه زدم الان از مدلش خوشم نمیاد گفت تا یکسال هستش یعنی اینجور که شما میگید ...

من میکرو بیلدینگ انجام دادم خیلی طبیعیه 

جوری که خودم فک میکنم ابروهای خودمه

برو ریمو کن بیلدینگ انجام بده

مگه این تتو ها موقت نیست؟پاک میشه بالاخره خودش

گلم پاک میشه ولی زمان بره مثل آیینه دق جلو چشممونه بخصوص من که باید پاکش کنم وگرنه یه موقعیت شغلی از دست میدم

نه گلم برای من انقد عمیق زده که نگو

چند وقته زدی؟اخه خط لب دیگه از مد افتاده الان رژ لب میزنن خیلی طبیعی میشه بعد ریزش 

من میکرو بیلدینگ انجام دادم خیلی طبیعیه  جوری که خودم فک میکنم ابروهای خودمه برو ریمو کن بیلد ...

زود کم رنگ میشه

منم وقت گرفتم برم تو این هفته ولی دو به شکم همش میترسم خراب شه  میشه بگید شما کجا میخوای بری؟؟

خط چشم نزن پشیمون میشی خوشگله ها واقعا من خیلی عالی برام زده ولی هرچی باشه بالاخره ازش خسته میشی