2777
2789
عنوان

بیاین از خاطرات فقیرانه ی زندگیمون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5663 بازدید | 63 پست
کاش واقعا پدرومادرها بدون امکان پس انداز برای بچه ها و بدون پشتوانه مالی بچه ها بچه دار نشن  ف ...

بخدا ۴،۵ ساله بودم شبا کابوس طلبکار و صابخونه میدیدم

شدیم سه تا دختر عقده ای که همش دوس پسر داشتیم و اینو اونو برا یه کفش و لباس تیغ میزدیم

دوس نداشتم این حرفا رو بزنم ولی دلم داشت میترکید امشب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار سال دوم زندگیمون بود

یه ماه خیلی بی پول شدیم یعنی هیچ پوای نداشتیم.ماکه میوه عصرونمون هرروز به راه بود دیگه پولی نبود که بخوایم میوه بخریم عصرا چای درست میکردم و باهم میخوردبم.جالبه که قبلش اصلا نه من نه همسرم اهل چایی خوردن نبودیم.

بعد مامانم زنگ زد که فرداشب شام مزاحمتون میشیم.مامانم هیچ وقت خودشون نمیگفتن شام میایم اما اون ماه زنگ‌زدن.

گفتم تشریف بیارید

خلاصه زنجیر طلامو دادم همسرم و برد فروخت و میوه و هرچی که برای مهمونی لازم بود و خرید.

تو اون مدت که بی پول شده بودیم‌دلمون به هم‌نزدیکتر شده بود.

یه بار سال دوم زندگیمون بود یه ماه خیلی بی پول شدیم یعنی هیچ پوای نداشتیم.ماکه میوه عصرونمون هرروز ...

میدونی چیه؟

بعد ازدواج اگه آدم بی پول باشه کمتر غصش میگیره

تو بچگی وقتی ببینی هر روز طلبکار میاد دم خونه یا پول نونم تو جیب بابات نیست داغون میشی

هیچی مثل بی پولی پدر ادمو در نمیاره هنوزم که هنوزه بابام وضع مالیش خوب نیس تا اخر عمر باید غصه ی پ ...

عزیزم هرکس یه مشکلی داره ...همینکه دختری مثل شما دارن که نگران داشتن و نداشتنشونید یعنی خیلی خوشبختن ...امیدوارم دغدعتون رفع بشه ..غصه پدرو مادر خیلی سخته