2777
2789

سلام ... ۱۸ سالمه و دهه هشتادی 😊

اعتقادات خیلی ضعیفی دارم .. به توکل کردن به خدا و نماز و روزه و شب قدر و هیچی اعتقاد ندارم ... همیشه آهنگ گوش میدم و می‌رقصم حتی اگر شهادت باشه . برام اهمیتی نداره . گاهی وقتا حالم از خودم به هم میخوره. این نشد زندگی ..همش آهنگ آهنگ آهنگ .... البته ته دلم ناراحت میشم اگر موقع شهادت آهنگ گوش بدم . نمونه اش همین شب قدر که شهادت امام علی بود . تا صبح زدم و رقصیدم . نه به خاطر شهادت ... فقط به خاطر اینکه معتاد آهنگ و رقصم . از دعا کردن خوشم نمیاد . خدا که از ته دل ما خبر داره ، ما یه بار دعا میکنیم ، اگر بخواد میده اگر نخواد نه . 

صدبار هم توبه کردم ولی نشد ... از اول سن تکلیفم تا حالا ، فکر کنم اندازه ی یک سال هم نماز نخوندم ... 😑 خسته شدم از این وضعیت . دلم میخواد با خدا آشتی کنم ولی خجالت میکشم ... خیلی گناه دارم 😥😥 فقط حجاب و چادر رو دوست داشتم که اونم تازگیا دارم میذارم کنار ... ای کاش روزی که به سن تکلیف رسیده بودم میمردم و هیچ گناهی نداشتم😢😢 دارم به این فکر میکنم که چقدر آدم ضعیف و به درد نخوری هستم

روانشناسشونم 🤩🦄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر تضاد هست توی حرفات

((📖تاپیک کتابخوانی📖))((🎵تاپیک آهنگ🎵))در دیدگان آینه‌ها گوئی حرکات و رنگها و تصاویر وارونه منعکس می‌گشت و برفراز سر دلقکان پست و چهرۀ وقیح فواحش یک هالۀ مقدس نورانی مانند چتر مشتعلی می‌سوخت. خورشید مرده بود، خورشید مرده بود و فردا در ذهن کودکان مفهوم گنگ گمشده‌ای داشت. آنها غرابت این لفظ کهنه را در مشق‌های خود با لکهٔ درشت سیاهی تصویر می‌نمودند. مردم، گروه ساقط مردم، دل‌مرده و تکیده و مبهوت در زیر بار شوم جسدهاشان از غربتی به غربت دیگر می‌رفتند و میل دردناک جنایت در دستهایشان متورم می‌شد. آه، ای صدای زندانی... آیا شکوه یأس تو هرگز از هیچ سوی این شب منفور نقبی به سوی نور نخواهد زد؟ آه، ای صدای زندانی... ای آخرین صدای صداها... (فروغ فرخزاد- آیه‌های زمینی)

فکرنمیکنم اینجا به نتیجه برسی

هرکی میاد یه مزه میپرونه ومیره

منم مشکل تورو دارم البته نه دراین حد ولی اعتقادوایمانم خیلی کم شده وناراحتم

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

ازخدابخواه بهت توفیق باایمان بودن روبده مطمئن باش دست ردبه سینت نمیزنه حتی اگه گناهانت بی نهایت باشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

منم مثل توام اما من گاهی قران میخونم دعا میخونم خواسته ای ک داشته باشم موقع اذان با دل شکسته گریه و زاری از خدا میخوام تاحالاام هرچی خواستم داده نداده باشع ام راصیم کرده دایم آهنگ گوش میدم اما کنارش ب خداهم توکل میکنم شهادتم آهنگ غمگین گذاشتم ن برای شادی ن برای شهادت بخاطر اینکه عادت کردم ب گوش دادن ب آهنگ موقع اذان توبه کن از ته دلت با زاری والتماس مطمئنم باش میشنوه بعد هرروز صب بااسمش شروع کن هروز حداقل ی ایه کوچیک بخون یا آیت الکرسی بخون بعد روزتو بهش بسپار من اینجوری کردم تاحدودی بش نزدیک شدمم خواسته هامم گرفتم

بدترین آدما همونایین ک میدونن از چی حساسی ودقیقا همون کارو انجام میدن

همین الانشم خدا خیلی دوست داشته و داره

اگر همه عالم هم نماز نخونن و کارایی ک خدا گفته رو نکنن و کارایی ک خدا گفته نکنید رو بکنن بازم به خدایی خدا لطمه نمیخوره و هرکس به خودش لطمه میزنه با گوش نکردن به خدا

اگه میخوای باخداشی از همین امشب شروع کن وقتی دیگه گوشیتو گزاشتی کنار خواستی بخوابی باهاش حرف بزن بگو که دوسش داری و هرچی میخوای بگو بهش

جایی برو که تورو یاد خدا بندازه چیزی گوش کن باکسی دوست باش و بگرد که تورو یاد خدا بندازه کم کم درست میشه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان

خب دوتاشونو با هم انجام بده قرار نيست كه چون آهنگ گوش ميكني نماز نخوني يا وقتي نماز خوندي آهنگ گوش نكني

من هم نماز ميخونم روزه ميگيرم قرآن ميخونم هم موهامو باز ميذارم آرايش ميكنم آهنگ گوش ميدم خيليم از خودم راضيم 🤗🤗

هم اين دنيا نعمت خداست و بايد ازش بهره ببريم هم اون دنيا نعمت خداست و نبايد بي نصيب بمونيم 😍😍 

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍
خب دوتاشونو با هم انجام بده قرار نيست كه چون آهنگ گوش ميكني نماز نخوني يا وقتي نماز خوندي آهنگ ...

من آدم کمال گراییم . دنیا برای من معنی صفر یا صد داره . یا باید به همه ی حرفای خدا گوش بدم یا به هیچ کدوم گوش نمیدم . از وضعیت الانم راضی نیستم چون بعضی وقتا خوبم بعضی وقتا بد

روانشناسشونم 🤩🦄
همین الانشم خدا خیلی دوست داشته و داره اگر همه عالم هم نماز نخونن و کارایی ک خدا گفته رو نکنن و کار ...

منم قبلا ها،همش آهنگ گوش میکردم و میدیدم این آهنگا نمیزاره به خدام فکرکنم به اینکه خدایی ک منو آفریده برم دنبالش ببینم برااینکه شادباشم گفته چیکارکنم؟یاچیکارنکنم

الان دیگه خیــــــــلی کم آهنگ گوش بدم

بجاش عاشق مداحی شدم مخصوصا مداحی ها و مناجات های باخدا که نریمانی و کریمی میخونن خیلی خوبه

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان