2777
2789
عنوان

مجردا بدوییید....‌‌‌

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 88 پست
انشالله ولی این عكسی كه گذاشتید خیلییییییییییییییی ضایع بود! دوستان ازدواج كردید از این عكسا نگیرید ...

چشم😁😁😁😂😂😂

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اها عزیزم ان شالله همسربهتری گیرت میاد وزندگی شیرینی داشته باشی.مشکل خاصی داش طلاق گرفتی اگ دوس داشت ...

خیانت کرد...باچشمای خودم بطوراتفاقی بایه زنه خراب شهرمون دیدمش زنه شوهرداشت😢😢 اه دیگه بعداون موضوع زندگی نکردم یه دخترهم دارم شش سالشه.اینقدر گیجم نمیدونم کی ازدواج کردم کی بچه دارشدم چیشد خیانت کرد چیشد به طلاق کشید.کاش خداارومم کنه

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
راضیم برضای خدا ولی گاهی واقعاحس میکنم تمام وجودم نیازداره به یه عشق خسته شدم ازتنهایی امروز چندبار ...

از خدا میخوام انقد خوشبختت کنه که همه تلخی ها فراموشت بشه

فصل جدید و خوشبختی تو زندگیت آغاز بشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
خیانت کرد...باچشمای خودم بطوراتفاقی بایه زنه خراب شهرمون دیدمش زنه شوهرداشت😢😢 اه دیگه بعداون موضوع ...

اه چ ادم کثیفی خوب کردی طلاق گرفتی ..دخترعمم مث شما شد ولی بخاطردخترش سوخت الانم هنوزمجرده دخترش دیگ بایدشوهرکنه تو بپای دخترت نسوز.بچتوبزارپیش مامان بابات ولی بش زیادسربزن

خیلی دوس داری شوهرکنیا توهمه تاپیکامجرداهستی😙🤣

بابا گفتم اون بخونه چه ربطی به شوهر من داره😂😂😂😂😂.....همین صبح میرم میدون کیلو 100 شوهر میخرم حالا ببین😂😂😂😂😂😂

از خدا میخوام انقد خوشبختت کنه که همه تلخی ها فراموشت بشه فصل جدید و خوشبختی تو زندگیت آغاز بشه

ممنون دوست خوبم انشالله توهم خوشبخت بشی عزیزم

میشه برام یه دونه  صلوات بفرستید 😢 
والا خیلی ضایعس خخخ فتوشاپ؟ داماد عینك زده منگ داره دوربین و میبینه عروس رو هوا مشروب میخوره كی این ...

یه عکس دیگه میخواستم بزارم اونو پیدا نکردم

اصل نیت هستش😂😂😂