2777
2789

سلام دوستان.۸۵ روزه زایمان طبیعی کردم و نسبتا خوب بود مشکلی نداشتم بعد ۴۰ روز لک و خونابه هم قط شد ولی بعد ۴ روز دوباره مثل پریود شرو شد من فک کردم پریود شدم چون ۷ روز بود بعد تموم شد و دوباره ترشحات طبیعی ولی حالا هر ده روز این اتفاق میفته با بچه و دست تنها هنوز نتونستم برم دکتر ینی خطرناکه خیلی میترسم بخاطر زایمان مشکلی واسم پیش اومده باشه 😭😭😭

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

یه سونوبده ببین بقایانداری

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

احتمالا کیسته

با یه دوره قرص ال دی خوب میشه

فقط برو دکتر و یه سونو بده تا مطمئن بشی

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

عزیزم به خاطر زحمت و شیر دهیه و اینکه حتما استراحتت کمه یا زیاد بچه بغل میگیری

دکتر تو اون شرایط برای من امپول نوروبیون ایرانی که شامل همه گروههای ب هست رو تحویز کرد هر 3 روز یک بار

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....
بچه رو بده یکی برات یکی دوساعت نگهداره...اگ هیچکس و نداری خب شیرش بده عوض کن همراه خودت ببر...رفت ک ...

نمیبره اصلا وقت نداره طفلی نمیتونه کارش تعطیل کنه

منتظر اومدن دختر قشنگم هستم😍❤

عزیزم نگران نباش من 73 روز خونریزی داشتم 

دکترم رفتم هیچی نبود

وقتی بچه سینه رو میمکه این اتفاقات هورمونیه و زیاد پ یش میاد

نگران نباش به خودت زیاد برس

كاش آدمها دانه هاي دلشان پيدا بود....