2777
2789
قربونت😘 امروز اینو یادم اومد تو ماشین  برا شوهرم تعریف کردم خودم مردم از خنده اما اون فقط برا ...

وای خدا خیرت بده خیلی خندیدم ب این خاطره روحیم عوض شد  منم بعدا برا بچم بگم حتما

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی

الان همه میان از گ و ز یدن...دایی عمه خاله عمو و خودشون میگن...

حالا منم کم خاطره ندارم از گ و ز😎

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دایم و زنداییم نامزد بودن کیف و اسباب بازیم تو اتاق خواب مادر جونمینا بود اینا رفته بودن تو اتاق بخوابن دور از چشم بابا حاجیم   من هی در هی در که دایی درو باز کن وسایلمو بردارم   میدونم بیداری صداتون میاد  

هیچی بابا حاجیم بیدار شد   مامانم و خاله همم اون وسط غش کرده بودن  از خنده  

بماند که  پدر بزرگم حسابی از شرمندگی دوتا گل نوشکفته در اومد بعد  حسابی   مادر جونمو مورد عنایت  قرار داد  با جملات پر گوهرش  

دادشم تازه عقد کرده بود بعد عروسمون شب اومد. خونمون خوابید من اون موقع مجرد بودم صبح که واسه صبحانه همه بیدارشدن دوتا داداش مجردم داشتم ..من دیدم شلوار عروسمون چپه باصدابلند گفتم نیلو شلوارت چراچپه دیشب اینطور نبود؟مامانم گرفت موضوعو گفت تبسم برو از تو یخچال پنیر بیار من تواشپزخونه باز باصدای بلندگفتم مامان شلوار نیلو چپه بگو درستش کنه  داداشام دیدن من ولکن نیستم بدون خوردن صبحانه رفتن😮

این دنیا اگه جای خوبی واسه زندگی کردن بود (اسم قبرستوناش بهشت نبود)😏😔