2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور نمیدونم چرا جدیدا هم حساس تر شدم😟

همين كه به دو تا گل زندگيت نگاه ميكني و صداي نفس هاشونو ميشنوي يعني خوشبختي بقيه غم هارو بريز دور

در ارزوي ني ني 🙏
منم همینطور نمیدونم چرا جدیدا هم حساس تر شدم😟

مادر كه باشي فكر كنم وقتي نگاه به بچه هات كني تموم بي معرفيتياي اين دنيا از يادت ميره ... من كه هنوز تجربه اش نكردم

در ارزوي ني ني 🙏
فكر نكنم خدا صدامو بشنوه ... خيلي صداش زدممم نشنيد 

نا امید نشو ..فقط صبر کن..از خدا بخواه اونچه ک بصلاحته رو برات بفرسته..انشاءالله تمام خوبیا نصیبت بشه.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
نا امید نشو ..فقط صبر کن..از خدا بخواه اونچه ک بصلاحته رو برات بفرسته..انشاءالله تمام خوبیا نصیبت بش ...

فايده نداره انقدر نااميذم باورت نميشه كه از بي كسي اومدم اينجا تايپيك زدم هيچ ارزويي برام نمونده 

فقط دلممم به خدا به مامانم و بابام و داداشام خوشه اگه نبودن يه ثانيه هم نميموندم ...

در ارزوي ني ني 🙏
نا امید نشو ..فقط صبر کن..از خدا بخواه اونچه ک بصلاحته رو برات بفرسته..انشاءالله تمام خوبیا نصیبت بش ...

فقط تو اوج ناراحتي هام خدا رو شكر ميكنم كه اينارو دارممم فقط همين ... نفس هاي مادرم ... اگر اينا نبودن من اماده ي مرگ بودمفقط

در ارزوي ني ني 🙏

من خيلي دختر حساسي ام اعتراف ميكنم اما اين روزا حس ميكنم هيچ اميدي برام نمونده هر ارزويي داشتمم نشد ...

در ارزوي ني ني 🙏
فايده نداره انقدر نااميذم باورت نميشه كه از بي كسي اومدم اينجا تايپيك زدم هيچ ارزويي برام نمونده&nbs ...

عزیزم...سخت نگیر..بخدا همه تو دلاشون یه دردایی دارن ک نمیشه بگن..من همیشه خاموش میخوندم تا یسری یکی تاپیک درد دلی زد دیدم چقد درد دلش شبیه منه عضو شدم باش درد دل کردم آروم شدم..اولش فک کردم فقط من اینطورم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️