2777
2789
من خيلي دختر حساسي ام اعتراف ميكنم اما اين روزا حس ميكنم هيچ اميدي برام نمونده هر ارزويي داشتمم نشد ...

حتما حکمتی توش هست..کمی صبر کن..بعضی وقتا یسری ارزو ها براورده نشدنشون بهتره..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حکمتی توش هست..کمی صبر کن..بعضی وقتا یسری ارزو ها براورده نشدنشون بهتره..

اره حرفتو قبول دارمم اما يه شبايي كم مياري 

اوني كه بايد باشه نيست مجبوري ميايي اينجا چهار تا كلام مينويسي شايد سبك شدي

در ارزوي ني ني 🙏
اره حرفتو قبول دارمم اما يه شبايي كم مياري  اوني كه بايد باشه نيست مجبوري ميايي اينجا چهار تا ...

اخه عزیزم..موافقم بات از سر ناچاری ادم کاری میکنه..اگه به دعا و قران اعتقاد داری..روزی ۱۰ص قران بخون میبینی خیلی آرامش میگیری

..

اخه عزیزم..موافقم بات از سر ناچاری ادم کاری میکنه..اگه به دعا و قران اعتقاد داری..روزی ۱۰ص قران بخون ...

اعتقاد دارممم ميميرم برا خدا و .... نميدوني چه قدر به امام حسين التماس كردم نميدوني چه قدر خدارو قسممم دادمم چند روز پيش امام رضا بودمم نميدوني چه قدر گريه براش كردمم 

به جز خونه ي خدا در هيچكس و تا حالا نزدممم خودش ميدونه داره ميبينه اما اون كه نميبينه يكي ديگه است ...

در ارزوي ني ني 🙏
اخه عزیزم..موافقم بات از سر ناچاری ادم کاری میکنه..اگه به دعا و قران اعتقاد داری..روزی ۱۰ص قران بخون ...

بهش ميگم خدايا تو داري ميبيني من تو دل ميبرم هيچي نميگم گلايه هام از بنده هات فقط به خودت ميگم تو خودت جوابمو بده اما ...

در ارزوي ني ني 🙏
اعتقاد دارممم ميميرم برا خدا و .... نميدوني چه قدر به امام حسين التماس كردم نميدوني چه قدر خدارو قسم ...

منم ۶سال هست ک بخاطر دوری یک نفر دعا میکردم ک برگرده تا الان مستجاب نشده چندین بار خواب دیدم ک برگشته و باعث رنجشمون شده باور میکنی امسال دیگه دعا نکردم نه ک نا امید بشم نه گفتم حتما حکمتی هست..شاید اومدنش زجر بشه..

منم ۶سال هست ک بخاطر دوری یک نفر دعا میکردم ک برگرده تا الان مستجاب نشده چندین بار خواب دیدم ک برگشت ...

ميدوني اره درست ميگي بعضي چيزها نبايد بشه قبول دارمم نبايد زوري بخواهي چيزي رو از اونبالايي خودش همه چيو بهتر ميدونه مثلا من دو ساله انتظار مادر شدن رو ميكشممم خيلي ازش خواستممم اما هر ماه كه نميشه با اين كه دلممم ميسوزهاما سرمو ميگيرم بالا و ميگم حكمتتو شكر ... 

اما ...

در ارزوي ني ني 🙏
منم ۶سال هست ک بخاطر دوری یک نفر دعا میکردم ک برگرده تا الان مستجاب نشده چندین بار خواب دیدم ک برگشت ...

اما اين كه از خدا بخواهي يارت هم دمت اوني كه تموم ارزوهاتو باهاش ميخواي ببينه و بشنوه و بفهمه و بي معرفت نباشه حقي هست كه بايد از خدا بخواي 

در ارزوي ني ني 🙏

خيلي درد داره يار زندگيت خيلي چيزا رو نبينه.... خيلي درد داره يه دختري باشي حساس و با هزار تا اميد و عشق و ارزو بله بگي بعد از چند وقت هي نگاه كني به زندگيت بگي پس عشقش كوووو

در ارزوي ني ني 🙏
اما اين كه از خدا بخواهي يارت هم دمت اوني كه تموم ارزوهاتو باهاش ميخواي ببينه و بشنوه و بفهمه و بي م ...

بله حق داری..کاملا حق داری دو سال ک زنان زیادی تیس نگران نباش..آحیم۵سال بدون هیج مشکلی باردار نمیشد..تا خدا خواست وبعد از۵سال بچه دار شد..

بله حق داری..کاملا حق داری دو سال ک زنان زیادی تیس نگران نباش..آحیم۵سال بدون هیج مشکلی باردار نمیشد. ...

ايشالا خدا به وقتش به منم ني ني ميده با اين كه خيلي وقت ها نا اميدشدممم اما ميدونم كه خدا هيچ نعمتي رو آسون نميده ...

در ارزوي ني ني 🙏
انشاءالله نا امید نشو...

بند اومدن اين اشك ها يه كم طول ميكشه ازت ممنون دوست نديده ي من كه حرفامو شنيدي ايشالا بهترين ها نصيبت بشه ... برا منم دعا كن 

در ارزوي ني ني 🙏
بند اومدن اين اشك ها يه كم طول ميكشه ازت ممنون دوست نديده ي من كه حرفامو شنيدي ايشالا بهترين ها نصيب ...

عزیزم ...خیلی دلم میخاد بتون بت کمک کنم..میدونم لایق بهترینها هستی..😍مراقب خوبیات باش..