2777
2789

خوشگلمو خوش اندام. حجابم خوبه. خوش نامم. هنرمندم . سطح مالی خانوادم متوسطه. شاغلم و درامدم خوبه. اخلاقم خوبه و مهربونم. تاحالا کسی اخم منو ندیده. تنها مشکلی ک ب ذهنم میرسه اینه ک دیپلم دارم و خواستگار هام همه بالای لیسانسن. آیا ی مدرک تو خوشبختی خیلی تاثیر گذاره؟

اوا چرا😂😂😂😂😂

رد کن خو😆

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا تاثیر نداره 

اللان که دورو بریای من همه دخترای فامیل دیپلمه هستن نامزد شدن همین چندماه پیش

من فکر میکردم چون من تحصیلات بالا دارم شوهر گیرم نمیاد همه ازم فراری هستن 

ولی ربطی نداره به اینا

ربط به شااااااااااااااااااااااانس داره ساااااااااااااااااانس

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

سطح فرهنگی و اجتماعی خانوادتون چطوره؟

کلا سر کار و تو اجتماع خوش برخورد هستی؟

اگه همه چی اکیه بدون قسمتت نیومده هنوز

درحادثه کربلا با سه نمونه شخصیت روبه رو می شویم!      "اول حسین (ع)حاضر نیست تسلیمِ حرفِ زور شودتا آخر می‌‌ایستدخودش و فرزندانش شهید می‌شوندهزینه انتخابش را می‌‌دهدو به چیزی که نمی‌خواهد تن‌ نمی‌‌دهداز آب می‌گذرد، از آبرو نه‌"            دوم : یزیدهمه را تسلیم می‌خواهد مخالف را تحمل نمی‌‌کندسرِ حرفش می‌‌ایستد نوه‌ پیغمبر را سر میبرد بی‌آبرویی را به جان میخرد تا به چیزی که می‌‌خواهد برسد"                    سوم: عمرسعد به روایتِ تاریخ تا روز ٨ محرّم در تردید است هم خدا را می‌خواهد هم خرماهم دنیا را می‌خواهد هم آخرت هم می‌خواهد حسین (ع)را راضی‌ کند هم یزید راهم اماراتِ ری را می‌خواهد، هم احترامِ مردم رانه‌ حاضر است از قدرت بگذرد، نه‌ از خوشنامیهم آب می‌خواهد هم آبرودستِ آخر اما عمرِ سعد تنها کسی‌ استکه به هیچکدام از چیزهایی که می‌خواهد نمی‌‌رسد، نه سهمی از قدرت می‌‌برد نه‌ از خوشنامی ما آدمهایِ معمولی‌ راستش نه جرات و ارادهِ حسین (ع) شدن را داریم، نه قدرت و ابزارِ یزید شدن را اما در درونِ همه ما یک عمرِ سعد هستمن بیش از همه از عمر سعد شدن میترسم

بچه ها پسرا چه مرگشون شده میرن دختر ۱۰ سال ۱۱ سال از خودشون کوچیکتر میگیرن 

خیلی ناراحتم از این قضیه 

من که سن ازدواجم رسیده ۲۹ سالم داره میشه خبری نیس

اونوقت یکی که نه درس خونده نه هیچی هنوز عاقل هم نشده و بچه اس اون پسر تحصیل کرده و امروزی هم میره سراغ دختر خیلی جوون

من چه گناهی کردم واقعا

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

از رابط بپرس که مشکلت چی بوده؟؟؟

معمولا به رابط مشکل دخترم خانوم یا آقا پسر رو میگن.

منظورم دلیله این که خوششون نیومده رو میگن.

کار تایپ،پاورپوینت،تحقیق،پروژه های اکسل رو با مناسب ترین قیمت انجام میدم.