2777
2789
عنوان

خانوماااااا😭😭😭😭

230 بازدید | 18 پست

خانوما دستم به دامنتون پسرم شش روز اسهال واستفراغه البته الان استفراغ نداره اما اسهال شدید عین اب دم به دیقه یه روزم بستری شده چهار تا دکتر بردم هیچ فایده نداره چیکار کنم پسر سه سالم در عرض شش روز یه کیلو کم شده چیکارکنم خدا منو بکشه واقعا موندم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم عزیزم ایشالله زودی خوب بشه 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

دکترا چی دادن بهش؟احتمالا ویروسه مایعات زیاد بده آب بدنش کم نشه

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

ویدوسیه ک همه دارن میگیرن.هیچ درمانی  نداده ب جز سرم خودش خوب میشه کته با ماست بهش بده .تا میتونی مایعات بده آب بدنش کم نشه .خودتم مواظب باش نگیری البته بزرگسالان ۱روز بیشتر نیست ولی بدن دردم ممکنه بگیری ک می مونه تو تنت تا چند وقت.

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️