2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
نه اصلا این جایی که ما هستیم این حلیم را نمی پزند فقط حلیم بادمجون من تا حالا اصلا نخورده بودم دیروز ...

ما هم فقط حلیم بادنجون دوست داریم..اون حلیمی که دوستان سرش دعوا میکنن رو خییلی وقتا برامون میارن و ما میدیم به دیگرام

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خورشت بادمجون گوشت داره دیگه اینکه عجیب نیست😄 گوشت و بادمجون و گوجه هست

آخه خیلیا رو دیدم گوشت نمیریزن

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

بچه ها یه سوال من زیا. آلوچه خوردم سرم سنگین شده و حالت تهوع گرفتم خرما هم خوردم فایده نداشت چی کار ...

کمی آب بخور و تحمل کن اگه معده ات بهم نمیخپره یه چیز شور بخور نمک فشارت رو میبره بالا سریع

من هر شهری میرم سعی میکنم غذاهای اونجا رو امتحان کنم ولی اولین باری که بریونی خوردم واقعا حالم بد شد ...

حالا چرب بودنش به کنار ، اینکه فوق العاده خوشمزه اس هم به کنار ، من موندم چرا غیر اصفهانی ها به بریون میگن بریونی!!!!بریونی جایی هست که بریون فروخته میشه ، مثل کبابی که محل فروش کباب هست

دین من انسانیت نیست                                             در دنیایی که انسان ها آدم می کشند!  
عزیزم گوشتی که تو زود پز بپزه یه کم رگ تلخی داره بخاطر لیمو نیست دیگه منکه مادرم شف هستند اینارو کام ...

تاحالا به عمرم ندیدم و گوشت تلخ نخوردم😐😕۸۰درصدگوشتامونم تو زود پز میپزیم بابامم والا قصابه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
من‌ خورش ماست رو تو بفرماییدشام دیده‌ بودم و خیلی دلم می‌خواست امتحان کنم  خانواده شوهرمم ...

چقددد تهوع آور صحبت میکنید😐میتونید خیلی راحت بگید خوشتون نیومد یا بدمزه بود😒

ببخشید مگه تا حالا استفراغ خوردین ک میگید مزه استفراغ میداد😒

من اصفهانی نیستم ولی اونی ک این غذا رو دوست داره فک نمیکنید با این حرف شما حالش بهم بخوره هربار ک این غذا رو میخوره یاد حرف شما نیفته ☹️

از تاپیکای غذا سر این مدل حرف زدن بعضی کاربرا بدم میاد

اون گوجه بادمجونه و معررکه است  پیاز داغ و سیر و بادمجون سرخ شده گوجه حلقه شده و دارچین کمی و ...

گوجه بادمجون فرق داره با خورشت بادمجون. برا خورشت، بادمجون رو سرخ میکنیم، برا گوجه بادمجون همینجور خردش میکنیم با گوجه و ادویه، بعدم خب اون خورشته که کنار برنج میذارن گوشت توش نیس اکثر مواقع

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚