2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
پدرشوهر من نخود کوبیده و ماست و برنج و قاطی میکنه باهم میخوره😷😷😷

😟😟😟😟

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
مامان من تيمور درست ميكنه روش شيرده ميريزه من تاحالا امتحان نكردم مادر شوهرم شيرازيه كله پاچه و سيرا ...

تیمور چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه غذایی هست سیرابی رو میپزن بعد کشکم بهش میزنن مثل آبگوشت اونم خوشمزه س

نشنیده بودم اینجوری

من دیروز برای اولین بار اون حلیمی که سر خوردنش با نمک با شکر بحث است را برای اولین بار  خوردم و ...

حلیم مگه تاحالا نخورده بودی؟

حلیم مگه تاحالا نخورده بودی؟

نه اصلا این جایی که ما هستیم این حلیم را نمی پزند فقط حلیم بادمجون من تا حالا اصلا نخورده بودم دیروز کلاس داشتیم بعد کلاس دوستم گفت بریم بخوریم من فقط یه قاشق خوردم 

واي اشتباه نوشتم نيمرو😬

حدس زدم گفتم خدایا تیمورم مگه خوردنیه😂😂😂😂😂😂😂

دلمه سیرابی را مردم خرم‌آباد در لرستان می‌پزند و در گویش محلی به آن سغدو می‌گفته‌اند. آن‌ها معتقدند ...

من یه بار خوردم. 

خیلی خوشمزه بود. 

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
منم در گیر همین رب هستم به نظرم سنخیت نداره با حلیم اصلا

من که عاشقش شدم ولی البته فقط مشهد اونم نذری ....محرم 

تو شهر خودمون جاهایی هست شله مشهدی دارن ولی خیلی بد مزه س ولی مشهد خوردم عالی بود اصلا طعمش فرق میکرد

نه اصلا این جایی که ما هستیم این حلیم را نمی پزند فقط حلیم بادمجون من تا حالا اصلا نخورده بودم دیروز ...

ولی خدایی خوشمزست عجیبه از هیچ مدلش خوشت نیومده و به ذائقت نبوده