2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107547 بازدید | 2677 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلم قمری بوگندو توی آبگوشت . این بوی نوستالوژی مسخره از بچگی هنوز تو مشامم جریان داره . کاش مامانم ت ...

خیلی خاصیت داره بخصوص واسه کلیه 

ما پلو قنبیت هم میخوریم با لوبیا چشم بلبلی و گوشت چرخ کرده و پیازداغ زیاد😍😍😍😍😍😍😍

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
اصلا قابل مقایسه نیستن.......حلیم خیلی بی مزه ست ...ولی شله واقعا لذیذه ولی سنگینه باید کم بخوری

آخه اینجا دیدم  گفتن حلیم رو با قیمه میخورن، بخاطر اون پرسیدم،   شله که من خوردم  خییییلی مخلفات داخلش داشت  طعمش محشر بود.

فکرکنم همش با رب بود چون قرمز قرمز بود چون رب انار بریزی یکم بقول معروف تیره میشه ولی این قشنگ قرمز ...

اون بلد نبود شاید آخه من یه کوچولو ربو تفت میدم میریزم خیلی خوب میشه 

فقط خدا
وای دلم میخواد امتحان کنم یه بار

حتما امتحان کن چربتر از فسنجون با گردو خالی میشه حتی اگه یه مشت پسته آسیاب شده هم بریزی کافیه چون خوب روغن میندازه

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
حتما امتحان کن چربتر از فسنجون با گردو خالی میشه حتی اگه یه مشت پسته آسیاب شده هم بریزی کافیه چون خو ...

پسته خام‌؟

در این دنیا "همه مستاجریم "و باید همه چیز را به صاحب خانه پس دهیم !! "مستاجر خوبی برای خدا باشیم "
پسته خام‌؟

بله

آزاد شدم خوشحالم ننه 😃😃😃اانشالله آزادی قسمت همه 😁این بازگشت ظفرمندانه را از حبس سه چهار روزه به خودم تبریک میگم بحث سیاسی نکن میدونی که منم میدونم اونا هم میدونن پس من رو ننداز تو حبس سر چیزی که همه میدونیم
سویا اصلا به پلو نمیخوره دارچینش هم بد بود پلوی دارچینی

من کلا عاشق دارچینم خیلی میریزم تو عدس پلو 😂

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍