2777
2789
عنوان

غذاهای عجیب ایرانی!!!! شما چه غذایی خوردین یا دیدین که باعث تعجبتون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 107546 بازدید | 2677 پست
وقتی دنبلان میخورن به به و چه چه ... مرغ که عالیه پس😖😖😖😖😖

خخخخخ من بچه بودم یادم ایقد میدادن بهم . بنظرم طوری که یادم میاد خیلی دوست داشتم و خوشمزه بود🙈🙈🙈🙈. ولی دیگه یادم از یه سنی دیگه ندادن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=92229517]خخخخخ من بچه بودم یادم ایقد نظرم طوری که یادم میاد خیلی دوست داشتم و خوشمزه بود🙈🙈🙈TE]

😖😖😖😖😖😖😖😖

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
چیه معرفی کن

یه نون که داغ ازرو ساج برمیدارن لاش کلی کره حیوانی میذارن روش شیره میریزن.توهمون کره و شیره تلیتش میکنن.خیلی خوشمزست.

نونش مثل نونای دیگه از خمیر ور اومده نیست.شله خمیر با ملاقه میریزن

دردم از یار است و درمان نیز هم
فقط یه چیزی این اشایی که گوشت دارن با کشک. اخه میکن آهن و کلسیم باهم جذب نمیشن نباید باهم خورده بشن.

نه فکرنکنم درست باشه ، چون شیر با گوشت غذا توصیه شده اسلام برای قوت بدنه، برای استخوان و تقویت بنیه و قوای بدن.

من بیشتر طب اسلامی و سنتی اساس زندگیمه .

غذای شیر و گوشت

🚨#طرز_تهیه_غذای_گوشت_و_شیر:

دستور #شیر_گوشت

💠 این غذا،غذای حضرت نوح علی نبینا وآله وعلیه السلام بوده است که ازطریق وحی برای ضعف بدن به اوسفارش شده که به فرموده استاد معظم آیت الله تبریزیان شاید(یکی) راز طول عمرحضرت نوح علیه السلام همین غذا باشد.

✔️مواد لازم:

1️⃣گوشت گوسفندی تازه.

2️⃣شیرطبیعی گاوه که بمدت حداکثر بین 20الی30دقیقه جوشیده شده باشد.

3️⃣ نمک طبیعی دریا

4️⃣ ادویه

5️⃣ پیاز درصورت دلخواه

🛑 گوشت گوسفندی تازه را روی حرارت گذاشته وشیرطبیعی را آرام آرام ودرچند مرحله به آن اضافه نموده تاشیر نبرد وبایدگوشت بمدت سه الی چهار ساعت خوب باشیر پخته شود،ودر پایان نمک طبیعی دریا وادویه وپیاز به آن اضافه شود برای طعم دارشدن غذا.

👌درپختن این غذا به هیچ وجه ازآب،روغن،رب استفاده نشود.

✅ مقدارمصرف: هفته ای دوبار بعنوان شام یاصبحانه

🖋خواص:مفید برای

انواع ضعف های عمومی بدن، کم خونی، پوکی استخوان،

ام اس،دیسک کمر،ALS،سکته مغزی،بیماری های مرتبط باضعف عضلانی و.....

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

سلام

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین.
توی بهشت زهرای زنجان قبر یکی ازاولیای خداست اسمش حاج ملاآقاجان زنجانیه.شما رفتین تاحالا.میشه اگه رفت ...

والامن ازجلوی بهشت زهراردشدم خوشبختانه اونجاکسی روندارم برم سرمزارش .اونی که شمامیگی چندکیلومتریه زنجانه حتمابراش فاتحه میفرستم وبراتون دعامیکنم هرحاجتی دارین خدابهتون ببخشه .من ازجلوش زیادردمیشم اگه خداقابل بدونه واسطه میشم میرم براتون دعامیکنم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤