2777
2789
من و شوهرم از طرف هر دو تا خانواده تحت فشار شدید بودیم و تسلیم نشدیم وقتی همه بی خیال شدن و خودمون ...

پدرشوهرم میگ شما عیب پیدا میکنین اینقد ک جلوگیری میکنین

ای خدااااا

شوهر خواهر شوهرمم میگه وقتی بیارین ده تا دیگم میخوای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا ماهم مسئله مالی نداریم منم رابطم با بچه ها خوبه ولی واقعا مسئولیت بزرگ و یه امانته  دو ...

منم کلا نمیتونم ی بچرو دائمی تحمل کنم.در حد چندساعت😂کلا فکر میکنم ک نصف شب بیدار شم یا درس خوندش یا بزرگ شدنش آیندش...همه چی...در خودم نمیبینم چون من خیلی حساسم به همه چیز..کلا دوسندارم آرامشو از دست بدم...البته اینم بگم این فقط نظر منه در خانواده همه مخالف منن...میگن بچع خودت فرق داره و عزیز میشه و...

پدرشوهرم میگ شما عیب پیدا میکنین اینقد ک جلوگیری میکنین ای خدااااا شوهر خواهر شوهرمم میگه وقتی بیا ...

نمیدونم

اگه بخوام با خودمون مقایسه کنم بنظرم الان برای شما زوده

طبیعیه که نگران مسئولیتش باشید

فعلا میتونید کلی دونفره خوش بگذرونید

ولی یه چیزو مطمئنننننننم که بابا و مامان قوی به حرف بقیه تصمیم به بچه دار شدن یا نشدن نمیگیرن

از همینجا شروع کنید و بگید داشتن بچه فقط به خودتون بستگی داره

همه چی به روزی بر نمیگرده.به داشتن یه پدر و مادر خوب ،یه تربیت درست برمیگرده. اصلا یکی بچه ام بیاره ...

وقتی حداقل های زندگی و اولیه ترین نیازهای ادم تامین و محقق نشه چجوری میشه به بقیه موارد رسیدگی کرد؟!

من مشکلات را حل نمی کنم , من افکارم را درست می کنم ، سپس مشکلات خودشان حل می شوند. (لوییز هی)
واقعا بدتره ب این بهوووونه هر دخالتی میکنن مادرشوهرم یکم پرتوقعه:|

برا من هنوز زیر سقف نرفته..گفتن خرج بچه اول با ما...و بچه اولتون برا ماست نگهش میداریم..ک مثلا بهونه این چیزا نباشه بعدا...مادرش گف ما تصمیم گرفتیم بچه اولتون و نگهداریم و باباشم گف خرجش با ما.منم حسی به این حرفا و قضایا ندارم کلا.

وقتی حداقل های زندگی و اولیه هاش تامین و محقق نشه چجوری میشه به بقیه موارد رسیدگی کرد؟!

وقتی به خودت مطمئن باشی که میتونی و از عهدت برمیاد یه بچه رو بزرگی کنی،با تمام سختی ها و مشکلات،از شب بیداری گرفته و غیر.. قطعا و یقینا خدا تو همه مراحلش همراهته .نمیذاره شرمنده بچت باشی.

وقتی انقدر به خدای خودمون بی اعتمادیم،چجوری توقع داشته باشیم که هرچی میخوایم بهمون بده؟

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...