2777
2789
گناه در حق خودته انقدددددددر شیرینه که تاریخ برای یه مامان و بابا به دو قسمت تبدیل میشه. قبل از تول ...

نمیدونم واقعا

الان ک هردوتامون نمیخوایم

نزدیک دوساله ازدواج کردیم

خانواده همسرم میگن بیارین و اینا

اصلا اقتصادیش به کنار باید بخوایش بعد بیاری حوصله شب بیداری و کاراشو مسئولیت ها و...من کلا عاشق بچهام هرجایی برم زود بچها باهام راحت میشن میان کنارم خیلیم دوسشون دارم اما خودم دوسندارم داشته باشم جدا از مسائل اقتصادیش.من اصلا حس میکنم اگ روزی مادر شم اصلا دوسش ندارم یا دائمی بخوامش...با کلی دغدغه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی وحشتناک و دردناکه اونوقت هنوووزم یه عده دارن میگن بچه روزیشو با خودش میاره !!

یه چیزایی میره تو ذهن آدمها و دیگه در نمیاد هر قدرم واقعیتها خلاف اینو بگه تو ذهن خودمون هم یه چیزهایی اینجوری حتما هست

نمیدونم واقعا الان ک هردوتامون نمیخوایم نزدیک دوساله ازدواج کردیم خانواده همسرم میگن بیارین و این ...

من و شوهرم از طرف هر دو تا خانواده تحت فشار شدید بودیم و تسلیم نشدیم

وقتی همه بی خیال شدن و خودمون حسابی فکر کردیم تصمیم گرفتیم بچه دار شیم.

باور میکنی اون 7-8 ساعت که روزا توی مهده من 7-8 بار توی ذهنم میچلونمش؟!

همه زندگیمونه

شما به من بفرمایید این همه کودک کار و بچه های گرسنه چرا روزیشونو نیاوردن ؟!

همه چی به روزی بر نمیگرده.به داشتن یه پدر و مادر خوب ،یه تربیت درست برمیگرده.

اصلا یکی بچه ام بیاره،روزیشم خدا بده.وقتی تربیت درست نشه،توخانواده خوب بزرگ نشه میشه دزد،معتاد .البته تو همه ی موارد صدق نمیکنه

از عشق اوست هر که به جایی رسیده است.                  خیلی حسین(ع) زحمت مارا کشیده است...
اصلا اقتصادیش به کنار باید بخوایش بعد بیاری حوصله شب بیداری و کاراشو مسئولیت ها و...من کلا عاشق بچها ...

دقیقا ماهم مسئله مالی نداریم

منم رابطم با بچه ها خوبه

ولی واقعا مسئولیت بزرگ و یه امانته

دوتامون مخصوصا شوهرم میگ نمیخوام