2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت قبل از بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 20 پست
زیر نظر یه دکتر رژیم غذای بهشون داده و هر کدوم دوتا پسر الان دارن...رژیم غذایش ٧٠ روزه بعده ٧٠ روز ا ...

اگه واستون مقدوره اسم دکترش بپرسین چون  همه دکترا مطمئن نیستن

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شنیدم

منم به شدت دختر دوسداشتم،الان سیزده ماهه تواقدامم،دیگه جنسیتواسم مهم نی فقط میگم من طعم مادرشدنو بچسم حالا هرچی بود،

خودم فک میکنم ازبس ناشکری کردم خداباهام اینجوری کرده،من انقد ازسر بدم میومد ک حد نداشت،اما الان واقعا پسرم دوس دارم،حتی چندتا لباس،پسرونه خریدم واسه پسرم،

ان شالله ک هرچی زودتر خدا به منم یه بچه سالم و صالح بده،جنسیتشم هرچی صلاحمه همونو بده

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
اگه واستون مقدوره اسم دکترش بپرسین چون  همه دکترا مطمئن نیستن

والا دختر خاله هام رفتن...و دوتا از فامیلامون ..

شماره هاشون رو ندارم تو یه شهر دیکه زندگی میکنن اما چشم سراغ میگریم براتون

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...

اول نقش مهم رو اسپرم مرد داره که گرید aکه توی ازمایش اپرم مشخص میشه اسپرم پسر و bدختر که اگر aدزصد خیلی پایینی باشه با رژیم و زمان تخمک گذاری نتیجه نمیگیری اول آزمایش اسپرم بعد زمان تخمک گذاری