2777
2789
عنوان

دندون

63 بازدید | 15 پست

سلام

بچه ها دخترم ۶ماهشه،شکمش خیلی شل شده و یکسره بی قراری داره،سینه ام رو میکشه و همه چی رو با حرص گاز میگیره

گاهی آنقدر گریه میکنه به جیغ میرسه

امروز جمعه است نمیتونم ببرمش دکتر،کسی میتونه راهنماییم کنه؟

شما برای کاهش درد و اسهال چی به بچه هاتون دادین؟

خوابش میاد نمیخوابه هلاک شد

همانند دریا هر که از حدش گذشت غرقش میکنم.  

دندون

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه منم اینجوره  همه میگن عادیه ک

اسهال آب بدنشون رو کم میکنه و درد ازارشون میده

گناه دارن باید راه حلی باشه،این اسهال آب بدن رو کم کنه اصلا خوب نیست

دندونیشو بهش بده یکم لثه اش رو تحریک کنه ‌. برادر زاده منم بی قراری میکرد 

کفایت نمیکنه

دندونی اسهالش رو کم نمیکنه که گلم

خیلی داره اذیت میشه،چون شکمش شل شده دلپیچه هم داره

کفایت نمیکنه دندونی اسهالش رو کم نمیکنه که گلم خیلی داره اذیت میشه،چون شکمش شل شده دلپیچه هم داره

نه گلم دندونی برطرف نمیکنه . اسهال اب بدنش رو کم میکنه سعی کن زیاد بهش شیرتو بدی . هم آرامبخشه هم کمبود ابش برطرف میشه 

هیچ  
نه گلم دندونی برطرف نمیکنه . اسهال اب بدنش رو کم میکنه سعی کن زیاد بهش شیرتو بدی . هم آرامبخشه هم کم ...

زیر سینم هم داد میزنه

باید یجوری درمان شه

تا فردا داغون میشه

ژل برا کاهش درد هست بگیر عالیه یا استامینوفن بمال دندونش

ژل گرفتم،فایده نداشت،تازه بالا هم آورد

نمیدونم از مزه دارو بدش اومد یا خود دارو ولی چون بالا آورد دیگه نزدم

استامینفون بمالم به دندون که فایده نداره،بیشتر تب بره،لثه رو بی حس نمیکنه

اسهالشو چکار کنم

رفیقی چیزی نداری دکتر اشنا داشته باشه ؟ ببین یه چیز سفت کننده خودت بخور دمنوشی چیزی به شیرت بریزه بل ...

به خودش لعاب برنج و سیب زمینی هم دادم

هیچی نشد

پدی لاکت هم خورد

بند نیاورد