2777
2789

من دوتا بچه دارم يكيشون سه سالشه يكيشون يك سال و نيم  تو اين شهرم غريبم خانوادمم نيستن شوهرم خيلي اذيتم ميكنه از موقعي كه مياد خونه اصلا محل منو بچه هام نميزاره من هم تا بيام چيزي بگم از خودم دفاع كنم داد و بيداد ميكنه به خانوادش ميگه اونا رو ميريزه اينجا😒كه اره بهم گفته بالا چشمت ابرو اونا خدايش طرف منو هم ميكشن و بهش حرف ميزنن ولي از رو نميره با وقاحت كامل ميگه برو جدا شو الانم از صبح تا حالا ك پا شده يك كلام حرف نزد باهامون همش تو گوشي بعد با بي محلي كامل حاضر شد رفت بيرون بچه هامم دنبالش گريه كردن بنظرتون چكار كنم طلاق بگيرم بچه هام خوار ميشن در ضمن دست بزن هم داره حتي بچه ها رو هم ميزنه😞 اصلا اينقد پرو برخورد ميكنه انگار من از سر كوچه اومدم زنش شدم ميترسم به خانوادم بگم دعوا شه بچهام و لهم نميده تحمل دوري ندارم فقط با زبون روزه زجر ميكشم و هيچي نميگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم مدركي ندارم

سعی نکن هم  تو گوشیش سرک بکشی یا بخوای به روش بیاری اونجوری کار واسش راحت تر میکنی اگه اینستاگرام داری پریسا نصری فالو کن روانشناس عالیه خیلی حرفاش تاثیر داره 

خداوندا...‌‌‌‌‌‌

بهترین راه و اولین قدم بی توجهیه ببین تا چه مدت میتونه تحمل کنه و کی خودش بسمتت میاد علت سرد شدنش رو سعی کن بفهمی اینکه جایی کم گذاشتی یا جوری که دوست داره رفتار نکردی اگه اهل تیپ و آرایشه بخودت برس تو خونه و بیرون اگه اهل حجاب رعایت کن خلاصه با علایقش پیش رو ببین چه نتیجه ای میگیری

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
بهترین راه و اولین قدم بی توجهیه ببین تا چه مدت میتونه تحمل کنه و کی خودش بسمتت میاد علت سرد شدنش رو ...

بخدا هميشه من آرايش دارم و تميز مرتب با وجود دوتا بچه خونم اينقد تميزه كه مادرشوهرم تحسينم ميكنه من نميدونم اين چشه بخدا خانوادش بهش ميگن خوشي زده زير دلش حالا ك بي محلي ميكنه منم مثل خودش ساكت الانم رفت بيرون اصلانگفتم كجا ميري همين جوري ساكت با بچه ها نشستيم تلوزيون ميبينيم الان يه هفته است ك عين خيالش نيست زده بازو منو كبود كرده ولي اصلا به رو خودشم نمياره و فقط بيمحلي ميكنه

عزیزززززم ناراحت نباش درست عین مشکل شمارو جاریم داره اتفاقا تو شهرمون غریبه واقعا براش ناراحتم دیروز بهش گفتم به پدرشوهرمون زنگ زد و گفت همه چیزو  گفتم اگه نگی بهشون فردا روزی مشکل حادتر بشه میگن خوشی زده زیر دلت نمیگن پسرشون چه بلاهایی سرت میاورد شمام اینکارو کن به خانوادش بگو حتی تهدید به طلاقشون  کن بگو بچه هامو میزارمو میرم حتی واسه دردسر بچه نگهداشتنم که شده گوش پسرشون میکشن

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
عزیزززززم ناراحت نباش درست عین مشکل شمارو جاریم داره اتفاقا تو شهرمون غریبه واقعا براش ناراحتم دیروز ...

بيچاره ها اينقد بهش ميگن ولي اونا كه تو خونه ما نيستن ببينن اين بيمحلي ميكنه ميگن ولش كن خودش خوب ميشه

ایشالله که خوب میشه ولی اینکه به حال خودش رهاش کنی شاید اوضاع بدتر بشه پس بفکر یه راه چاره باش مرگ یبار شیونم یبار من که میگم سفت و سخت وایستا و از حقت دفاع کن

خداوندا...‌‌‌‌‌‌
ایشالله که خوب میشه ولی اینکه به حال خودش رهاش کنی شاید اوضاع بدتر بشه پس بفکر یه راه چاره باش مرگ ی ...

ولله شده يه درد بي درموني زده رو سينم ميترسم به خانوادم بگم بدتر شه تحمل دوري بچه هام ندارم ديونه ميشم چون من برم بي شك بچه ها رو نميده😞