2777
2789
عنوان

نوشتن ایه 49و59 سوره شوری روز 25رمضان برای بچه دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 52867 بازدید | 137 پست
نمیدونم ولی من دارم میرم وضو بگیرم بنویسم  خدا مهربونتر از این حرفاست بابا...شوهرمم بیدارشد میز ...

دوقلو میشه ها گفته باشم    

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان وضو گرفتم نوشتم با صدقه گذاشتم لای قران 

انشالله خدا کمکون کنه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
دوقلو میشه ها گفته باشم      

بهتر خودمم همیشه همین حسودار😁😁😁😁😁

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بگم شوهرم بنویسه

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
من پارسال انجام دادم

بعد رو همون صفحه که سوره شوراست باید بزاریم یا هر صفحه ای گزاشتیم لای قران

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
ان شالله همگی حاجت روا شیم وخداوفرزند سالم و صالح به همه عنایت کند

ایشالا

خدا خیرت بده

شبا احیا یادم بود بنویسم ولی الان یادم نبود اگه نمیگفتی فراموش میکردم

دلیل میبافم برای عشق،برای چیزی که نمیفهمم
ان شالله همگی حاجت روا شیم وخداوفرزند سالم و صالح به همه عنایت کند

ممنون استاتر من فک میکردم توشبای احیا باید مینوشتیم .خیلی ناراحت بودم که از دسش دادم...دیشب یه خاب خوب درمورد بچه دیدم .انشالله هممون حاجت روا بشیم .خدا خیرت بده .مطمئنم ساله دیگه حاجتمو به خاست خدا میگیرم با اینکه ۷ساله منتظرم امیدم بیشتر از سالهای قبله.میام همینجا بهت میگم 😘😘😘😘😘😘😘😘

ممنون استاتر من فک میکردم توشبای احیا باید مینوشتیم .خیلی ناراحت بودم که از دسش دادم...دیشب یه خاب خ ...

ان شالله توکل برخدا منم منتظرم ولی خیلی دلم روشنه که حاجتپو میده 

ممنون استاتر من فک میکردم توشبای احیا باید مینوشتیم .خیلی ناراحت بودم که از دسش دادم...دیشب یه خاب خ ...

ببخشید دیر جواب میدم من تو همون صفحه گذاشتم یادمه شب نوزدهم هم انجام دادم ‌.. انشاله حاجت روا بشی دوست گلم,همه چی دست خداست و ما نمی دونیم تقدیر ما چیه..من الان تو گروه تلگرامی بارداری عضوم یکی از دوستان امشب تو بیست و پنج هفته بچش ایست قلبی کرده و از دستش داده بچه ای که بعد از چندین سال انتظار و بدبختی خدا بهش داده بود..فقط دعا کن که خدا صلاح بدونه برات و سالم رو انشاله بیاری..باردار نشدن به نظرم خیلی بهتر از این تجربه های تلخ هست..خدا خودش به همه منتظرا و مامان شده ها کمک کنه.

خدا از خودمون بیشتر ما و عزیزامون رو دوست داره پس خودمون و دلواپسی ها برای عزیزای دلمون رو به خدا بسپاریم 
ببخشید دیر جواب میدم من تو همون صفحه گذاشتم یادمه شب نوزدهم هم انجام دادم ‌.. انشاله حاجت روا بشی دو ...

الله اکبر    بنده خداا خیلی سخته .وای من خودمم دوتا سقط داشتم کاونم با ای وی اف بود.ولی خوبیش این بود که کسی از خانواده شوهرم خبر دار نشد...بمیرم واسه دلش الهی  اره واقعا اگه قرار اونجوری از دستش بدیم از اول نشه به حق این روزای عزیز.توکل بر خدا 😘😘😘😘